I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

carmina burana / dust_2 #4 +demo

Příspěvekod emerald0080 » 08 říj 2015, 11:29

zdravím, tak ešte raz.

podávam sťažnosť na admina carmina burana za neoprávnený a maximálne neférový kick a následný ban z dňa 6.10.2015.
krátke ozrejmenie z môjho pohľadu je, že tento admin ma kickoval bezprostredne na to ako som ho zabil, bez akéhokoľvek upozorňovania (aj keď de facto nemal za čo upozorňovať) a taktiež bez akéhokoľvek spectu. Polopatisticky, behá Vám po serveri chlapec, ktorý má práva a kickuje hráčov za to že ho killuju. Ešte raz, aby to nedopadlo ako predtým, toto nie je riešenie UNBANu, a taktiež sa nejedná o žiadnu situáciu slova proti slovu, nakoľko už v prvom topicu sa chlapec priznal a podotýkal že to čo spravil robí pravidelne. Ani to žiaľ nestačilo na to aby došlo k nejakému riešeniu. Tak nech sa páči, dal som si tú námahu a našiel som konkrétne demo aj konkrétny čas, kedy ma kickol. Stál som pár sekund na spawne a ešte tam aj pekne vidno ako sa adminko stará o priebeh hry keď mu tam stáli traja afk hráči už pár roundov.

demo z dust_2 #4 .... daný round začína cca 50min 40s.. za teroristov nick "E".. btw ak by niekomu veľmi ležalo v žaludku moje niekolko-sekundove statie na spawne, mal som telefonat a ešte sa mi tam aj váľalo wipo na zemi
06. 10. 20:46 de_dust2 20658-1510062046-de_dust2.dem.zip
emerald0080
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

carmina burana / dust_2 #4 +demo

od Rumcajz » 08 říj 2015, 11:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: carmina burana / dust_2 #4 +demo

Příspěvekod SendyPlankton » 08 říj 2015, 11:46 VIP

Nebudu placat hlouposti v topicu, do ktereho mi neni vubec nic.
Kód: Vybrat vše
https://steamcommunity.com/id/laozyn/

EX - Cs 1,6 Admin
EX - Furien CHH
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod emerald0080 » 08 říj 2015, 11:57

PanFerko píše:tvým úkolem je demo nahrát na leteckaposta.cz a poslat odkaz z letecké pošty
Tady ti nikdo nebude stahovat demo z webu. Admin má mít vlastní ty pokud nemáš, ty si ho musíš stáhnout, ty ho musíš nahrát a ty musíš poslat odkaz, kde to stáhnout :)

no žeby ja som ešte neviem čo teraz robil.. to nemá jedno z kade to stiahne, či z ich vlastneho alebo z leteckej pošty??človek ich upozornuje na to že maju v teame zmetka, sťahujem programy na dema, sedim nad tym jak kar, blbecek sa prizna ešte k tomu ale im to furt nestači.. demo si viete stiahnuť na vašej stranke, ja to mam už v piči nebudem to nikde nahravať.. ked vam je jedno čo vam tu beha, potom mne to je jedno duplom a mi premna zamna predlžte ban na permanent lebo nebudem hrať niekde kde ma kickuju zakomplexovani retardi za to že dostanu kill.. som naivne veril že to bude schopny niekto objektivne vyriešiť ale asi som vela čakal.. nuž ked carmina je prvok, ktorý robí priemer, ani sa nečudujem
emerald0080
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SendyPlankton » 08 říj 2015, 12:02 VIP

Stáhni to demo, nahraj na plochu a přejmenuj ho.
Do prohlížeče napiš leteckaposta.cz
Tam nahraješ to demo
Potom ti to ukáže odkaz, ten zkopíruj a vlož sem
Jinak nečekej, že ti stížnost schválí. Bez důkazu dají za pravdu vždy adminovi
Kód: Vybrat vše
https://steamcommunity.com/id/laozyn/

EX - Cs 1,6 Admin
EX - Furien CHH
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod emerald0080 » 08 říj 2015, 12:14

PanFerko píše:Stáhni to demo, nahraj na plochu a přejmenuj ho.
Do prohlížeče napiš leteckaposta.cz
Tam nahraješ to demo
Potom ti to ukáže odkaz, ten zkopíruj a vlož sem
Jinak nečekej, že ti stížnost schválí. Bez důkazu dají za pravdu vždy adminovi

v tomto prípade dôkazy sú na dosah... stačí sa prekliknuť na jeden topic kde sa priznal a na detail serveru kde je demo.. ak by mne robil portal zisk, tak by bolo v mojom zaujme aby som nemal medzi ludmi v teame zakomplexovane deti.. ak to tu vedeniu a hlavnym CS adminom nevadi, je jedno či to bude na fakaheda alebo na letecka pošta.. tu treba chapať že ja robim službu, nie niekto mne.. byť v opačnej situacii, bol by som sám rád ak by ma ludia upozornovali na taketo pripady ked jednotlivec ničí celé dielo.. ak o to gamesites nestoji, ja nestojim o verdikt.. toho chlapca tak či tak bije život sám, stačí si prečítať pár jeho postov na fore a viac ani netreba
emerald0080
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy