• Stránka 1 z 1
Jailbreak 1/ Lukassino/ JimCarry
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem noproblemar.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 57 minutes and 57 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : JimCarry
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 53103109 '
[AMXBans] Tva IP : ' 195.98.25.167 '
Bola nová mapa. Vzhľadom k tomu, že daný administrátor minulú mapu vôbec nekontroloval hru a padali tam rôzne FK/nadržovania som sa rozhodol že pôjdem k CT a pokúsim sa ju čo najviac sledovať. Po skončení VD som zobral simona a poslal hráčov do klietky. Následne som povedal "CTčka ak ostanete v klietke, je to vaša demencia" A začal som postupne stláčať tlačítka. Najskôr som zavrel zadnú stenu a dal dole farby, potom som odstránil podlahu a nakoniec aj opačný stôl, ako ten na ktorom boli teroristi. Bohužial jedno CTčko mi chcelo pokaziť hru , tak úmyselne ostalo v klietke a nechalo sa zabiť kyselinou. Následne som dostal ban.
Som VIP hráč.
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem noproblemar.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 57 minutes and 57 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : JimCarry
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 53103109 '
[AMXBans] Tva IP : ' 195.98.25.167 '
Bola nová mapa. Vzhľadom k tomu, že daný administrátor minulú mapu vôbec nekontroloval hru a padali tam rôzne FK/nadržovania som sa rozhodol že pôjdem k CT a pokúsim sa ju čo najviac sledovať. Po skončení VD som zobral simona a poslal hráčov do klietky. Následne som povedal "CTčka ak ostanete v klietke, je to vaša demencia" A začal som postupne stláčať tlačítka. Najskôr som zavrel zadnú stenu a dal dole farby, potom som odstránil podlahu a nakoniec aj opačný stôl, ako ten na ktorom boli teroristi. Bohužial jedno CTčko mi chcelo pokaziť hru , tak úmyselne ostalo v klietke a nechalo sa zabiť kyselinou. Následne som dostal ban.
Som VIP hráč.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Jailbreak 1/ Lukassino/ JimCarry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak 1/ Lukassino/ JimCarry
Sám si povedal že určite nebudu robiť zle tak jak mne
tak prečo sa sťažuješ vole ? 

-
1Fenomen1 - Kazatelův učeň
Ahoj, minulou mapu žádný administrátor nekontroloval hru? Byl jsem tam já a asdf, normálně se hrálo žádné problémy nebyli tak si nevymýšlej. Další mapu po skončení VD si vzal simona poslal jsi T do klece na stůl, Patrikus byl v kleci na stole a strážil T a ty jsi řekl "CT pokud jste v kleci vaše demence" sundal si podlahu a potom hned stůl a zabil si Patrikuse. Věděl jsi že tam je CT, úmysleně si to zmáčkl. Ani si CT neupozornil aby vyšli z klece. Z mého pohledu je ban oprávněný.
Šli dva, a prostřední upad.
-
Lukassino - Profesionál
K Fenomenovi: Mne nerobí Gamesites zle
Ja sa stažujem na dotyčného admina a nie na celok.
K pointe: Napísal som presne, ako som stláčal tlačítka. Stláčal som ich úmyselne (v zhľadom k tomu, že som sa nepozeral do klietky) v poradí, aby nezomreli CTčka hneď. Dvere, farba, podlaha , stôl. Z môjho pohľadu si na mne až príliš zasadnutý.
PS: samozrejme, že sa hráči čo sami nevedia čo robia nebudú stažovať. No napríklad posledný žijúci Wortex sa oprávnene stažoval že má dostať druhé T kill. Ten terorista neustále porušoval veci a vy ste sa aj nadalej hrali že ho nevidíte.

K pointe: Napísal som presne, ako som stláčal tlačítka. Stláčal som ich úmyselne (v zhľadom k tomu, že som sa nepozeral do klietky) v poradí, aby nezomreli CTčka hneď. Dvere, farba, podlaha , stôl. Z môjho pohľadu si na mne až príliš zasadnutý.
PS: samozrejme, že sa hráči čo sami nevedia čo robia nebudú stažovať. No napríklad posledný žijúci Wortex sa oprávnene stažoval že má dostať druhé T kill. Ten terorista neustále porušoval veci a vy ste sa aj nadalej hrali že ho nevidíte.
-
JimCarry - Profesionál
eSimpLE píše:Vzhľadom k tomu, že daný administrátor minulú mapu vôbec nekontroloval hru a padali tam rôzne FK/nadržovania .
Dodej důkaz o pochybení admina ze kterého jej osočuješ.
Pokud se tak nestane, budeš jako bývalý admin co škodí portálu dlouhodobě zabanován.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Bohužial môžem dodať demo iba z HLTV. Napojil som sa nejako 8 min pri konci. 43:10 - padli tam FK , pri ktorých si Lukassino sám neuvedomil, ako hrá hru na simona. VD mi ale ochotné CT dalo aj bez jeho nahlásenia. 44:45 - hráči mali ísť na zelenom políčku. Hráč Dominik si tam neustále liezol na dvere, no ostatným CTčkam to bolo úplne jedno a hráč im nestál ani za pohľad.
PS: človek si odoberie práva aby si hru viac užil a občas skúsil aj niečo, čo si pri právach dovoliť nemôže. A oni sa mu hneď instantne vyhrážajú .
http://leteckaposta.cz/514342835
PS: človek si odoberie práva aby si hru viac užil a občas skúsil aj niečo, čo si pri právach dovoliť nemôže. A oni sa mu hneď instantne vyhrážajú .
http://leteckaposta.cz/514342835
-
JimCarry - Profesionál
Jak jsem tě zabil když jsem ukončil simona tak sem se ti hned omluvil, došlo mi to..
Další kolo jsem ti VD nenahlásil, musel jsem si odskočit hned jak jsem přišel tak jsem říkal že máš mít VD.
Další kolo jsem ti VD nenahlásil, musel jsem si odskočit hned jak jsem přišel tak jsem říkal že máš mít VD.
Šli dva, a prostřední upad.
-
Lukassino - Profesionál
Neuvedomil si si to hneď a sám. Ale to je to najmenej. VD som dostal zásluhou schopného CT.
-
JimCarry - Profesionál
Admin bude příště dávat větší pozor na hru.
Pokud jde o ban, mohl si být spíše přemístěn k T. Pokud chceš aby CT odešli z klece, musíš jím to přímo oznámit. Ne že je to jejich demence a pak je honem zabiješ.
lock
Pokud jde o ban, mohl si být spíše přemístěn k T. Pokud chceš aby CT odešli z klece, musíš jím to přímo oznámit. Ne že je to jejich demence a pak je honem zabiješ.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1