• Stránka 1 z 1
Stížnost na admina
Server : JailBreak #2
Popis situace/prohřešky admina : Admin Hoolder měl poslední přání a zvolil si VD, další kolo bylo hromadné VD od hry a admin mě nutil, abych mu dal další kolo VD. Podíval jsem se do pravidel, jestli se tam o tom něco píše a nic tam není. Takže si myslím, že se za to náhradní VD nejspíš nedává. Poté mi řekl, že se mnou nebude o tom diskutovat a že mu to VD prostě dám. Tak jsem mu ho dal. (Jestli se za to opravdu VD dává tak se omlouvám, že jsem vám vzal pár minut vašeho času)
Důkazy : Bez důkazů
Děkuju za odpověď
Toxic
Popis situace/prohřešky admina : Admin Hoolder měl poslední přání a zvolil si VD, další kolo bylo hromadné VD od hry a admin mě nutil, abych mu dal další kolo VD. Podíval jsem se do pravidel, jestli se tam o tom něco píše a nic tam není. Takže si myslím, že se za to náhradní VD nejspíš nedává. Poté mi řekl, že se mnou nebude o tom diskutovat a že mu to VD prostě dám. Tak jsem mu ho dal. (Jestli se za to opravdu VD dává tak se omlouvám, že jsem vám vzal pár minut vašeho času)
Důkazy : Bez důkazů
Děkuju za odpověď
Toxic
-
ToxicWizzard - Kolemjdoucí
Stížnost na admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina
Pokiaľ si hráč zvolí VD z PP a následne je HVD je povinnosťou simona dať VD hráčovi, ktorý si ho predtým zvolil. Verím, že si to budeš pamätať.
Vyriešené, lock
Vyriešené, lock
-
Hoover - Spamer
• Stránka 1 z 1