Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

SPRAVODLIVOSŤ ????

Příspěvekod SmiLeeey » 10 říj 2015, 15:33

Dobrý deň gs hrame na holubniku a strašne rád by som bol aby mi niekto laskavo vysvetlil čo za "hlupaka" mi dal ban ? s tymto dovodom https://gyazo.com/26fd718fe72521ef72b532b0df30d88b ...... ak mi to laskavo niekto vysvetli a zacne robit to co ma na tom servery bol by som rad .... zeby admin neripal do hracou a zacal banovat kempi a nesral v specte ako pc hero
SmiLeeey
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

SPRAVODLIVOSŤ ????

od Rumcajz » 10 říj 2015, 15:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SPRAVODLIVOSŤ ????

Příspěvekod bboyIMfromCTF » 10 říj 2015, 16:01 VIP

Hi,

1) Nedodržel jsi vzor jak má žádost vypadat, ale i přes to ti tady odpovím ..

2) Ty administrátorům něco platíš , že jim budeš diktovat co mají dělat ?
2015-10-10 16:26:40 co keby si robil co mas.

3) Myslíš , že tohle patří na server ?
pal do pci ce. // ze ma mozu vyfajcit. // ale cho d te do pi ce. // kok o t. // kreten dick. // a to co pises ty dokazuje ze si cech. / skrui ve ny an g le. / angel s buzici. / oblizte mi vajca. / mam a ti. / tvoja mamka. // ZACO KICK DO BOHA KRISTA KOKO T !!!.

4) Píšeš , že admin má robiť svoju prácu a když tě upozorní na to ,že jsi udělal něco špatně tak ty začneš vykládat hlouposti a jak nic nedělá správně ! Pokud by jsi dodržoval pravidla serveru a choval se dle nich , nemuseli bychom tady nic řešit ! Jenže komu není rady , tomu není pomoci !

PS : Kdybych byl spravedlivý (Tak jak jsi chtěl) a udělal součet těch nadávek co jsi napsal ani ne za jeden týden + přičteme bany za nadávky na admina 2x už vypršelo , 1x nadávky i do rodiny . Tak by ti to naskočilo ještě více než jen na tuto dobu .

Velmi , ale velmi hezkou formou ti naposled doporučím všímat si na serveru pouze toho jak hraješ a jak se chováš sám .
Pokud si myslíš, že budete se svými kamarády točit dema a vykládat , že administrátoři nic nedělají - docílíte jen větší oblíbenosti u našeho Admin teamu .

PS 2 : Pokud i tak tě nepřejde tvoje zbytečné provokování a výhružky a nadávky - bude následovat převýchova !!
Ber to jako poslední varování před cestou ze které není únik !!

Ban na místě a oprávněný / UnBan zamítnut !

LOCK
Obrázek

Steam - rest of bBoy
bboyIMfromCTF
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost