[Zamítnuto] Žiadosť o práva [Admin]

Příspěvekod Brut4L » 04 říj 2015, 03:58 VIP

1. Vek : 17.
2. Nick v hre : sutike1234.
3. Originálny MC : Jasné.
4. VIP : dávno pradávno keď som tu hrával tak som mal zakúpené EVIP určite by som podporil server aj teraz.
5. Primárny server kde chcete práva : Skyblock.
6. Denná aktivita : Po dlhom čase som to zapol takže určite vysoká tak 6 hodín denne možno aj viac.
7. Priestupky na gamesites: Mal som tu raz zrušené práva kvôli WH na CS 1,6 (Určite sa to už nebude opakovať :D).
8. Priestupky mimo gamesites: Žiadne
9. Niečo o mne : Ahoj takže ja som Andrej a bývam v Bratislave venoval som sa 12 rokov vodnému pólu v klube Slávia UK Bratislava, študujem momentálne na Strednej Odbornej Škole Polygrafickej v Bratislave ako grafický dizajnér digitálnych médií a po škole sa venujem momentálne PC (Keby bol niaky súrny problém tak sa môžem pripojiť aj počas školy). Ovládam dobre photoshop, ilustrátor, dreamweaver, CSS, HTTP a javu.
10. Prečo práve ja mám byť adminom : Administrátor by som chcel byť preto lebo to už mám vyskúšané a mám aj niake skúsenosti ohľadom adminovania na veľkých MC serveroch ako bol cenzůra, cenzůra a Gamesites. Rád pomôžem ľuďom ktorý by tú pomoc na serveri potrebovali, viem pomôcť aj z technickými chybami. Mal som niekoľko krát vlastný server a sám som si tam robil zabezpečenie, pluginy atď... Rád by som sa pripojil do vášho Admin Teamu znovu a opravil si moju reputáciu. Ďakujem, sutike1234.
Obrázek
Brut4L
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Žiadosť o práva [Admin]

od Rumcajz » 04 říj 2015, 03:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o práva [Admin]

Příspěvekod TheRsM1 » 06 říj 2015, 20:00

sutike1234 píše:
4. VIP : dávno pradávno keď som tu hrával tak som mal zakúpené EVIP určite by som podporil server aj teraz.

Je potřeba VIP zakoupit podle podmínek. Takže buď si ho dokoupiš nebo bude žádost zamítnuta.
TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Brut4L » 06 říj 2015, 20:43 VIP

VIP mám zakúpené a podporoval som server aj predtým a chcem sa len spýtať namá to byť žiadna provokatívna otázka alebo niečo útočné ale prečo by si mal niekto kto tu už podporoval server a robil tu aj administrátora byť ten jeden problém len si kúpiť VIP ? Chápem ale je to ako práca alebo prax hráči ktorí tam hrajú nemusia platiť za hranie ale administrátor ktorý pomáha chodu servera a vlastne tam ani nehrá a pomáha hráčom by mal platiť za svoje práva ? Ďakujem, sutike.
Obrázek
Brut4L
Amatér
Amatér

Příspěvekod BH666 » 06 říj 2015, 20:45 VIP

sutike1234 píše:VIP mám zakúpené a podporoval som server aj predtým a chcem sa len spýtať namá to byť žiadna provokatívna otázka alebo niečo útočné ale prečo by si mal niekto kto tu už podporoval server a robil tu aj administrátora byť ten jeden problém len si kúpiť VIP ? Chápem ale je to ako práca alebo prax hráči ktorí tam hrajú nemusia platiť za hranie ale administrátor ktorý pomáha chodu servera a vlastne tam ani nehrá a pomáha hráčom by mal platiť za svoje práva ? Ďakujem, sutike.

Na celom GS je táto podmienka, ty neplatíš nám, ale chodu GS serverov.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Brut4L » 06 říj 2015, 20:53 VIP

Chápem. viem že neplatím vám ale zarazilo ma to že som tu mal zakúpené VIP aj EVIP dodával som test server na skúšanie nového servera keď som tu mal ešte administrátora takže som GS serverom pomohol dosť ale kludne ich podporím aj teraz ale chcel som vedieť že prečo by som mal platiť za chod servera keď mu budem zároveň pomáhať ako administrátor, veď chod servera vlastne platia hráči ktorí chcú výhody a chcú byť niak výnimočný, ja to tak neberiem že keď budem administrátor že ich budem zneužívať aby som si lepšie zahral to by som nežiadal administrátora ale by som si rovno kúpil Evip, ale ako som už hovoril nemám problém podporiť zase server aj keď už mám zakúpené VIP.
Obrázek
Brut4L
Amatér
Amatér

Příspěvekod Brut4L » 11 říj 2015, 12:19 VIP

Ďakujem že mi tak dlho neodpisujete na príspevok a na ostatné odpisujete do max 1 dňa, ja už čakám na reakciu tak 5 dní od posledného príspevku takže od založenia topicu tak 7. Prepáčte ale podla mňa čakám fakt dosť...
Obrázek
Brut4L
Amatér
Amatér

Příspěvekod TheRsM1 » 11 říj 2015, 15:34

TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábor Adminu