Steam error.

Příspěvekod Prxtivv » 09 říj 2015, 12:10

Zdravím, mám problém kterej nedokážu asi očividně sám vyřešit
Od včerejška mi steam při spuštění hlásí "Steam error. CTSListBase: Misaligned List."
Steam spouštím v kompatibilitě w95 z důvodu plynulejšího chodu her hlavně Cska 1.6. (při vyšší verzi mám csko zasekané a to jsem právě vyřešil spouštěním steamu ve verzi w95)
Ale jakmile ho spustím v kompatibilitě windows xp - w7 tak se normálně rozjede, vím že už nepodporuje nižší operační systémy ale do včerejška mi to normálně vše jelo uplně v pohodě, až po restartu kterej jsem učinil kvůli zaseknutýmu noťasu mi to steam prostě nespustí..
Na googlu jsem hledal a tam všichni řeší akorát problém s TF2 atd. což já nepotřebuju.. Tak se ptám tady doufám že někdo rozumně poradí.
Reinstall jsem zkoušel, bez úspěchu. Možná že je řešení primitivní a já si nad tím lámu hlavu ale už fakt nevím co s tím.
Díky.
Obrázek[/url][/img]
Prxtivv
Amatér
Amatér

Steam error.

od Rumcajz » 09 říj 2015, 12:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Steam error.

Příspěvekod zima » 12 říj 2015, 09:54

Mno a skúšal si v režime kompatibility spustil len cs 1.6 ?
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Prxtivv » 12 říj 2015, 14:04

Kompatibilitu přímo u cska nemám ani na výběr
Obrázek[/url][/img]
Prxtivv
Amatér
Amatér

Příspěvekod zima » 12 říj 2015, 14:52

Máš ale musíš si vytvoriť odkaz na hl.exe v pod adresári steamu t.j. v x64 oknách je cesta k hl.exe nasledovná "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\hl.exe"

Vytvoríš si z neho odkaz napr. na ploche: klikneš na hl.exe pravým -> Odoslať kam -> Pracovná plocha - vytvoriť odkaz

Následne v zástupcovi na ploche doplníš spúšťacie parametre a nastavíš kompatibilitu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Príklad zástupcu (pole Cieľ):
"C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\hl.exe" -steam -game cstrike -appid 10 -nojoy -noipx -noforcemparms -noforcemaccel -nofbo -noomsa
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod FatalWiruS » 15 říj 2015, 08:30 VIP

Odpověď tu máš, kdyby ti to nefungovalo stále, napiš mi pm a já to odemknu a vyřešíme to.
Neaktivní,
LOCK.
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
FatalWiruS
Profesionál
Profesionál

Zpět na Vyriešené topicy