• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[vyřešeno] Nevim si rady
Zdravim 
Mam problem na serverech př furieni hns atd... mi pri pohzbu trhne mzs nebo se zastavi a je to pro mě velký problém špatně se strafuje atd.. nevim uz co s tim mam delat mam doma 3 mysi kvalitne a v CS 1.6 mi trhaji ale v jinzch hrach ne uz nevim co mam delat skusil jsem snad všechno nebo uz nwm předem děkuji za pomoc
S pozdravem
strafe hack v 4.0 THE LEGEND

Mam problem na serverech př furieni hns atd... mi pri pohzbu trhne mzs nebo se zastavi a je to pro mě velký problém špatně se strafuje atd.. nevim uz co s tim mam delat mam doma 3 mysi kvalitne a v CS 1.6 mi trhaji ale v jinzch hrach ne uz nevim co mam delat skusil jsem snad všechno nebo uz nwm předem děkuji za pomoc
S pozdravem
strafe hack v 4.0 THE LEGEND
-
Lovicek - Amatér
[vyřešeno] Nevim si rady
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nevim si rady
zapomněl jsem dodat mam notebook asus (hram na 100fps) a windows 7 

-
Lovicek - Amatér
a menši dodatek na konec u brachy to vše funguje
-
Lovicek - Amatér
Ahoj, když ti ta myš trhne změnší se ti FPS nebo zůstane stále na 100?
Zkoušel jsi PC pročistit CCleanerem?
Zkoušel jsi PC pročistit CCleanerem?
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
fps zustane jo a CCleanter pouzivam
-
Lovicek - Amatér
Zkus TENTO návod, pokud nezabere, zkus restart PC, znovu pročistit PC.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
restart a procisteni pc jsem zkousel a nepomohlo
a reinstalaci CS 1.6 take a toto co si mi poslal take a nic už prostě nevím ale u brachy myš jede v pořádku 

-
Lovicek - Amatér
OK, tak zkus otevřít konzoli ve hře a napiš --> rate 25000
a zkus zapojit myš do jiného USB konektoru.
a zkus zapojit myš do jiného USB konektoru.
-
Quick - Profesionál
mys jsem přepojoval a rate 25000 jsem zkusal to je celkem jasne
a mam nonsteam pokud je na to nějaký příkaz

-
Lovicek - Amatér
Tak zkusit ještě defregmentaci disku, smazat config.cfg (ale v tom to nejspíše nebude), popřípadě re-instalovat CSko.
Zkoušel jsi vyhledat přes CCleaner, zda není problém v registrech?
Zkoušel jsi vyhledat přes CCleaner, zda není problém v registrech?
-
Quick - Profesionál
toto mi radily lidi na Furienu 3 a vse jem zkusil registry opravil
-
Lovicek - Amatér
Takže počítám stím že antivirákem jsi PC taky projížděl.
Tudíž otevři ovládací panely --> Programy a funkce --> Odinstalovat program --> seřadiť je podle datumu nainstalování.
Zkontroluj si zda tam není nainstalovaný nějaký program, o kterém nevíš že jsi ho instaloval. (Měl by být nainstalovaný zhruba v ten den co ti to začalo blbnout)
Většinou tam bývá IB updater.exe --> je to vir, který ti antivirák nenajde, a zapřičiňuje mimo jiných zpomalení procesoru a nižší výkon grafické karty.
Tudíž otevři ovládací panely --> Programy a funkce --> Odinstalovat program --> seřadiť je podle datumu nainstalování.
Zkontroluj si zda tam není nainstalovaný nějaký program, o kterém nevíš že jsi ho instaloval. (Měl by být nainstalovaný zhruba v ten den co ti to začalo blbnout)
Většinou tam bývá IB updater.exe --> je to vir, který ti antivirák nenajde, a zapřičiňuje mimo jiných zpomalení procesoru a nižší výkon grafické karty.
-
Quick - Profesionál
Bohužel IB UPDATER taky nemam v PC tak ještě nějaké rady ?

-
Lovicek - Amatér
Nemusí se jedna přímo o IBupdater, spíš se podívej, jestli tam nemáš nějakou aplikaci, o které nevíš že jsi jí instaloval.
Jinak další rady: Zkontoluj si nastavení CSka --> Render --> aby jsi tam měl OpenGL.
Zkontrolovat zda nějaký z ovladačů nepotřebuje aktualizaci.
Poslední rada re-install CSka.
Ještě zkus počkat zda ti nějaký CS support neporadí něco víc, ale mě už nic nenapadá.
Jinak další rady: Zkontoluj si nastavení CSka --> Render --> aby jsi tam měl OpenGL.
Zkontrolovat zda nějaký z ovladačů nepotřebuje aktualizaci.
Poslední rada re-install CSka.
Ještě zkus počkat zda ti nějaký CS support neporadí něco víc, ale mě už nic nenapadá.
-
Quick - Profesionál
Zdravím,
doporučuji ti tyto programy: http://leteckaposta.cz/113854869 a http://leteckaposta.cz/640322762
První je Driver Booster > vyhledá ti to veškeré zastaralé ovladače a samo ti je aktualizuje, druhý je Advanced SystemCare 8 > čistič.
doporučuji ti tyto programy: http://leteckaposta.cz/113854869 a http://leteckaposta.cz/640322762
První je Driver Booster > vyhledá ti to veškeré zastaralé ovladače a samo ti je aktualizuje, druhý je Advanced SystemCare 8 > čistič.

-
WhyXx - Mistr
• Stránka 1 z 2 • 1, 2