• Stránka 1 z 1
příkazy
Zdravím
když se napojím na server, tak mám cfg, které má zvýšit fps.
Když sem napsal exec (dané cfg) ta mi v konzoli vyskočilo na mousegrab, vsync unknown command
nevíte čím to bude?
Za odpovědi a rady díky
když se napojím na server, tak mám cfg, které má zvýšit fps.
Když sem napsal exec (dané cfg) ta mi v konzoli vyskočilo na mousegrab, vsync unknown command
nevíte čím to bude?
Za odpovědi a rady díky

-
SendyPlankton - Spamerův sluha
Re: příkazy
Ahoj, zrejme to jsou prikazy, ktere neexistuji, popripade jsou stare. V tom bude mozne jadro problemu. V pripade takovych prikazu, je lepsi pouzit set launch options, kterych existuje cela rada. Kdyz mi napises, ktery konkretni prikaz v configu ti to dela, zkusim se podivat, jestli na to neexistuje i slo.
-
Hoolder - Spamer
vsync... správně je to gl_vsync "0" Když bude gl_vsync "1", tak ti bude udržovat fps na 60, a ten mousegrab... No to má být cl_mousegrab "1". Když to budeš mít na 0, tak ti to bude dělat nechtěné pohyby.
Your faithfully
Al G. Capone
https://soundcloud.com/user-661788102/miami-heat
Al G. Capone
https://soundcloud.com/user-661788102/miami-heat
-
AlCapone - Pokročilý
http://leteckaposta.cz/uploaded/924946993
Tady ty to jsou
Tady ty to jsou
-
Poslal sem odkaz špatně
http://leteckaposta.cz/924946993 ----> zde je správný
http://leteckaposta.cz/924946993 ----> zde je správný
-
Jsou to příkazy dostupné jen u Steam verze.
gl_ansio – Zapíná/Vypíná AF (Filtrování textur, tzn. v dálce je uvidíš ostře když je to zapnuté)
gl_vsync – Zapíná/Vypíná Vertikální synchronizaci (Synchronizace vykreslování snímků s obnovovací frekvencí monitoru = nastaví ti 60fps = nepotřebné)
cl_mousegrab – Něco s myší. Na fps nemá vliv.
gl_smoothmodels – Zvyšuje/Snižuje kvalitu modelů.
gl_ansio – Zapíná/Vypíná AF (Filtrování textur, tzn. v dálce je uvidíš ostře když je to zapnuté)
gl_vsync – Zapíná/Vypíná Vertikální synchronizaci (Synchronizace vykreslování snímků s obnovovací frekvencí monitoru = nastaví ti 60fps = nepotřebné)
cl_mousegrab – Něco s myší. Na fps nemá vliv.
gl_smoothmodels – Zvyšuje/Snižuje kvalitu modelů.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Tak mi řekni, který z těch příkazů mám použít..
Každý mi psal, že když sem se ptal na FPS byl tam vsync (Pro slabší PC) a já ho nemám unikátní jako někteří rozmazlenci, kteří mají PC set za 30 táců..
Každý mi psal, že když sem se ptal na FPS byl tam vsync (Pro slabší PC) a já ho nemám unikátní jako někteří rozmazlenci, kteří mají PC set za 30 táců..
-
Teď sem byl na furienu a ve hře se napojil a dal exec svoje cfg. Na jedné mapě mi tam nevyskočilo unknown command na ty příkazy, které jsou uvedené ve screenu.
Ale na další mapě, jakoby to cfg vůbec nepůsobilo. Detaily textur byli na jedné mapě low a na té další opět normal. Tak sem dal exec svoje cfg a už mi to tam zase vyskočilo unknown command a to co je na screenu
Tak jsem z toho celkem jelen
Ale na další mapě, jakoby to cfg vůbec nepůsobilo. Detaily textur byli na jedné mapě low a na té další opět normal. Tak sem dal exec svoje cfg a už mi to tam zase vyskočilo unknown command a to co je na screenu

-
PanFerko píše:Tak mi řekni, který z těch příkazů mám použít..
Tak to jsme dva

Jinak v-sync si určitě vypni (tj. dej tam 0), nebo ten příkaz rovnou smaž z toho cfg.
PanFerko píše:Teď sem byl na furienu a ve hře se napojil a dal exec svoje cfg. Na jedné mapě mi tam nevyskočilo unknown command na ty příkazy, které jsou uvedené ve screenu.
Ale na další mapě, jakoby to cfg vůbec nepůsobilo. Detaily textur byli na jedné mapě low a na té další opět normal. Tak sem dal exec svoje cfg a už mi to tam zase vyskočilo unknown command a to co je na screenu.
Dej ten svůj config na leteckou poštu a pak sem, já se na to podívám. Protože momentálně jsme z toho jeleni oba

-
http://leteckaposta.cz/634985865 tu ho máš 

-
Tady máš upravenou verzi.
Ten cfg byl plný nesmyslů, některé příkazy tam byly dokonce i 3x, pokaždé s jinou hodnotou. V případě jakéhokoliv problému nebo nejasnosti piš sem nebo do PM, nějak to spolu doladíme
Ten cfg byl plný nesmyslů, některé příkazy tam byly dokonce i 3x, pokaždé s jinou hodnotou. V případě jakéhokoliv problému nebo nejasnosti piš sem nebo do PM, nějak to spolu doladíme

-
Dík moc 
PS: byl sem línej číst řádně, proto sem tam měl něco 3x
Můžete lock

PS: byl sem línej číst řádně, proto sem tam měl něco 3x

Můžete lock
-
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1