[Přijat] Žiadosť o Akademika

Příspěvekod Wrrrr » 14 říj 2015, 13:17

Nick v hre: Machine

Nick na fóre: Wrrrr

Odkaz na profil: Tu.

Vek: 17

Steam ID: STEAM_0:1:71441230

Sekcia na ktorej chcete akademika: Jailbreak

Odkaz na váš HLstats: Tu.

Prečo chcete akademika?: Samozrejme ako každý hráč si rád zahrám na serveri so super partiou, zahráme, zabavíme sa, pokecáme. Občas sa však objaví typ hráčov ktorí radi kazia hru/ dávajú MFK/ nemajú MIK a robia bordel/ nedajbože chatujú. (cheating na JB najviac nechápem...) Tieto problémy sa však nevyriešia samé a nie vždy je poruke admin ktorý má čas. (samozrejme že aj admini majú svoje potreby a čas :D ) Preto by som sa rád podieľal na spravovaní a udržovaní poriadku. Pravidlá ovládam, prípadne novinky si rád doplním, v blízkej dobe už nenadávam, ak už tak to mi je ľúto no snažím sa kontrolovať, nadávky na ľudí už vôbec, ak už tak jedine v zmysle rozhovoru so známym hráčom. :D Času mám dosť, som ochotný sa poučiť, zmeniť sa/ prispôsobiť podmienkam, jediné čo neznášam je "zamietnutie bez dôvodu, poprípade nezmyselného dôvodu."

Moje priestupky inde: Perm ban na kotelne- AB+WH, bol som mladý a zakázané bolo najlepšie :) (puberta)
bany za nadávky a blbosti boli samozrejmosť, priestupky na GS: ban za nadávky, zahambilo ma že bol začiatkom tohto roka, inak staršie tiež za blbosti čo som porábal. (občasné FK zozačiatku, neskôr pár úmyselných a pod.)

Za skorú odpoveď vopred vďaka, a prosím odpovede bez linkov k blbostiam, viem že ľudia zvyknú porovnávať Public servery kde som hral s JB čo mi nepríde ako "podobné". Na otázky rád odpoviem a za pripomienky vďaka. :)
Obrázek
League of legends- EUNE- Gold2 (Smurfing), EUW main- Grandmaster (top 50)
CS 1.6- JB Member.
Mišelin ma blokol, odkážte mu nech sa po.. kúsi to odbloknúť. <3
Wrrrr
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Přijat] Žiadosť o Akademika

od Rumcajz » 14 říj 2015, 13:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o Akademika

Příspěvekod Tommy58 » 14 říj 2015, 16:59 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky