• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: CSGO/VAC
NeznamySK píše:Takže tak popozeraj si to a potom sem napíš či to stále nabieha.
a dá se nějak najít co to blokuje mě nic prostě z těch prográmu co mám v pc nenapadá že by to blokoval nějaký znich jediné co mám je skype,teamspeak,powerpoint ,a nove nainstalovaný antivir ale ten to nedělá . pak už mám jen nejaký soubory který v pc už byli když sem ho koupil ...
Prosím ťa vytvor si tému lebo potom je v tom zmätok a neviem ani kto má vlastne problém v danom topicu.
A Lamer ty sa tu vyjadri že či to pretrváva alebo si to vyriešil.
já mám jen prostě stejný problém jako lamer

- Heavy1255
- Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
NIc jsem neměnil, žádný program to neblokuje a antivir taky ne, hru pouštím přes steam ...
-->Akademik pok. 6.2.2014-6.3.2015 <--
Kečìnotrab
Kečìnotrab ✓
Kečìnotrab

-
lamer22 - Drbna
Klikni pravým na "Tento počítat" -> Upřesnit nastavení systému -> Klikni na lištičku upřesnit -> Pak klikneš na nastavení u sekce Výkon -> Lištička Zabránění spuštění dat -> Zapnout zabránění spouštění dat pro všechny programy a služky kromě: -> Použít -> Ok ( Resetni PC )
A potom ověř integritu mezipaměti csgo.
Pokud nepomůže.
Zkus opravit steam servis.
"C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair
Pokud nepomůže.
Vypni steam.
Smaž složku <PATH_TO_STEAM>/appcache/
Zapni steam.
A potom ověř integritu mezipaměti csgo.
Pokud nepomůže.
Zkus opravit steam servis.
"C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe" /repair
Pokud nepomůže.
Vypni steam.
Smaž složku <PATH_TO_STEAM>/appcache/
Zapni steam.
-
LANDON - Kazatelův učeň
Lamer stále pretrváva alebo si to už vyriešil ?
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
Ako ti tu už bolo písané "musíš spúšťať hru cez Steam".
- Nestačí mať steam nainštalovaný, spustený ale samotnú hru musíš spustiť z karty "LIBRARY" -> Games -> CS:GO (píšem v skratke) -> Play
- Ďalšia vec sú spúšťacie parametre - skús všetky odstrániť a daj vedieť výsledok.
- Nestačí mať steam nainštalovaný, spustený ale samotnú hru musíš spustiť z karty "LIBRARY" -> Games -> CS:GO (píšem v skratke) -> Play
- Ďalšia vec sú spúšťacie parametre - skús všetky odstrániť a daj vedieť výsledok.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Děkuji za ochotu,
vše, co je zde napsané, jsem vyzkoušel, ale furt mi to hází to samé :/ Pardon za odpovědi po dlouhé době, přes týden jsem na intru.
vše, co je zde napsané, jsem vyzkoušel, ale furt mi to hází to samé :/ Pardon za odpovědi po dlouhé době, přes týden jsem na intru.
-->Akademik pok. 6.2.2014-6.3.2015 <--
Kečìnotrab
Kečìnotrab ✓
Kečìnotrab

-
lamer22 - Drbna
Mám pre teba ešte poslednú radu a tá znie:
Keď ti vyhodí tú chybu klikni na ten LINK a tam sa dozvieš pár vecí ohľadom VAC BANU ako odstrániť steam tam má zopár krokov
Keď ti vyhodí tú chybu klikni na ten LINK a tam sa dozvieš pár vecí ohľadom VAC BANU ako odstrániť steam tam má zopár krokov

-
Kavopic146 - Pokročilý
Zmáčkni windows tlačítko ( mezi ctrl a alt ) + R napiš tam tohle: C:\Program Files (x86)\Steam\bin\SteamService.exe /repair dej ok a potom by se ti tam mělo ukázat, něco s úspěšným opravením steamu. ( Vše musíš mít vypnuto ). Potom to zavři i když tam nic nevyjede. Klikni pravým na iconku windowsu v levo dole a dej přikazový řádek ( admin ) tam napiš:
bcdedit /deletevalue nointegritychecks
bcdedit /deletevalue loadoptions
bcdedit /debug off
bcdedit /deletevalue nx
bcdedit.exe /set {current} nx OptIn
Vždy napiš jeden ten příkaz / řádek a dej enter tak pokračuj dál a potom ten příkazový řádek zavři a resetni PC.
bcdedit /deletevalue nointegritychecks
bcdedit /deletevalue loadoptions
bcdedit /debug off
bcdedit /deletevalue nx
bcdedit.exe /set {current} nx OptIn
Vždy napiš jeden ten příkaz / řádek a dej enter tak pokračuj dál a potom ten příkazový řádek zavři a resetni PC.
-
LANDON - Kazatelův učeň
• Stránka 2 z 2 • 1, 2