Akademik JB3

Příspěvekod obrkiller » 17 říj 2015, 09:56

Nick ve hře: obr

Nick na fóru: obrkiller

Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198038587503/

Věk: 19

Steam ID: STEAM_1:1:39160887

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187070 ... layer=7095

Proč chci akademika: Akademika chci proto že si zatím netroufám být admin, podle mě je to dost těžká práce posuzovat daný prohřešek a navíc jednou se spletete na serveru hned všichni hate. Navíc bych rád přispěl ke klidnému hraní na serveru proto také nahlašuji hříšníky do PP.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Prohřešky mám jen z cs 1.6 když mi bylo cca 14 a začínal jsem na Gamesites a neznal jsem moc pravidla takže na 1.6 jsem dostal dost banů. Od té doby ani 1.

Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS: Jak jsem psal se servery Gamesites jsem začal když mi bylo 14 společně s nejlepším kamarádem ze začátku jsme jeli only deathrun ale já potom začal hrát JB a on only dust2. Já jsem na Gamesites zůstal Protože mi přišlo že se o servery starají a mají "promakané" mody a hlavně JB. Dodatečně bych tu chtěl poděkovat hráčům Wayn a Whoik Protože si je pomatuju z těch dob na 1.6 a tito lidé i tím že mě furt banovali mě tu hru naučili i když nevím jestli tuto hru furt hrají.

Co očekávám : doufám že se dovím něco více k pravidlům sám o sobě bych řekl že moje znalost pravidel je po těch letech velká ale samozřejmě najdou se věci kdy i já pochybuju a to bych rád napravil.
Servery JailBreak hraji již 10 let.

Nick in game: obr
obrkiller
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Akademik JB3

od Rumcajz » 17 říj 2015, 09:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademik JB3

Příspěvekod Cecooo » 17 říj 2015, 16:45 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Přihlášky