Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

JB1 / FALLEN / ZkusenaZebra :)

Příspěvekod TheVote » 17 říj 2015, 17:22

2. [AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem FALLEN.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 49 minutes and 25 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : ZkusenaZebra : )
[AMXBans] Duvod : ' FK by RiDeR1 '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 21209700 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
[AMXBans] ===============================================

3. Situace byla jednoduchá a jednoznačná. Určitý nejmenovaný hráč, měl volný den probíhalo normalní kolo, nejmenovaný hráč sebral gun, ja to slyšel přes dveře a po té co nejmenovaný hrač doběhl k ostatnim a zřejmě se chtěl připojit do hry, tak jsem ho okamžitě zabil, jelikož jsem si byl 100% jistý že zbraň má a po té se také ukázalo , že ji měl. (dovolim si podotknout, že daný admin na serveru nebyl ani přitomen.)

4.Nejsem VIP hráč.
TheVote
Zkušený
Zkušený

JB1 / FALLEN / ZkusenaZebra :)

od Rumcajz » 17 říj 2015, 17:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1 / FALLEN / ZkusenaZebra :)

Příspěvekod RiDeR1 » 17 říj 2015, 17:39

Nezjednodušuj situaci. Situace byla následovná:

Dostal jsem VD. Šel jsem si hrát. Sebral jsem po nějaké době zbraň tak, že nikdo, nikdo nemohl tušit, že jí mám . Nebylo to přes dveře, byla to dobrá půlka mapy. Poté jsem šel k boxu a ty jsi mě popravil. Nemohl jsi vědět. Říkám si OK, další z mnoha FK, ale tvoje stupidní odpovědi, dlouhodobé stupidní odpovědi a to, že jsi si nepřiznal chybu, dělal ze sebe frajera, nenahlásil VD atd. mě dovedla až k tomuto extrémnímu řešení. 1000000x jsem se tě ptal, dával ti možnost mi to odůvodnit, ale tvé odpovědi byli tak hloupé, že to nešlo jinak. Na JB hraješ dlouho a víš, že z nějaké hloupé domněnky mě nemůžeš zabít. Poté jsem dal otázku adminovi, který se zapojil do hry, jestli mě můžeš z takovéto domněnky zabít. Jeho odpověď zněla jasně, že nemůžeš. Poté jsem se tě zeptal soukromou zprávou, jestli si už přiznáváš chybu a příště to neuděláš. Kdyby jsi napsal ano, zapomenu na to, ale opět jsi si trval na svém. Rozhodl jsem se ti zařídit ban. Fallen je jen admin s přístupem do banlistu, každý admin má právo si přidat přes vyšší do bl ban, nemá s tím nic společného.
Důkazy - hltv + screen soukromé zpravy:¨
17. 10. 17:00 jail_greytown 20597-1510171700-jail_greytown.dem.zip
- čas 44:50 - dostávám VD + celé kolo, prosím sledovat chat při FK, ale je to jen decentní ochutnávka
http://leteckaposta.cz/989629577
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
RiDeR1
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod TheVote » 17 říj 2015, 17:43

Jak můžeš vědět , že jsem to neslyšel a že to bylo přes půlku mapy, když jsi nemohl mit tušeni kde jsem. Rozhodně jsi FK nedostal a jediný kdo si hraje na frajera jsi ty. Prosím o vyjádření Aweeho. (tenhle ban mi přijde naprosto stupidní, vždyť je situace jednoznačná)
TheVote
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod TheVote » 17 říj 2015, 17:55

TheVote píše:Jak můžeš vědět , že jsem to neslyšel a že to bylo přes půlku mapy, když jsi nemohl mit tušeni kde jsem. Rozhodně jsi FK nedostal a jediný kdo si hraje na frajera jsi ty. Prosím o vyjádření Aweeho. (tenhle ban mi přijde naprosto stupidní, vždyť je situace jednoznačná)

PS. Jak mohu dostat ban za FK, když jsem FK nedal? ...
TheVote
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod RiDeR1 » 17 říj 2015, 18:02

TheVote píše:
TheVote píše:Jak můžeš vědět , že jsem to neslyšel a že to bylo přes půlku mapy, když jsi nemohl mit tušeni kde jsem. Rozhodně jsi FK nedostal a jediný kdo si hraje na frajera jsi ty. Prosím o vyjádření Aweeho. (tenhle ban mi přijde naprosto stupidní, vždyť je situace jednoznačná)

PS. Jak mohu dostat ban za FK, když jsem FK nedal? ...

Dal jsi jednoznačný freekill...to, že jsem tu zbraň měl je až to poslední...nemáš žádné právo mě zabít za to, že někde slyšíš sebrání guny...a vážně pochybuji, že jsi to slyšel od Klece až na fotbalové hřiště...poprosím shlédnout HLSA to demo, je to tam si myslím pěkně vidět, již pouze počkejme na jejich verdikt.
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
RiDeR1
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 17 říj 2015, 20:48

Je to jednoduchý. CT může zabít hráče, když ví že má gun. Tzn. když ho vidí, slyší, nebo se jinak skálopevně přesvědčí že zbraň má.
Ty píšeš že si to slyšel, což možné není. Dal si hráči FK, ten sice neměl nárok na VD (protože měl zbraň) ale FK to byl.
Donutil si mě svým lhaním stahovat demo, proto ti ban prodlužuji.
Prdel si dělej z plastelíny.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost