• Stránka 1 z 1
SuperHero - ADM ?!
Dobrý den vážení a milý adminové z Gamesites.
Rád bych vám chtěl říci, že superhero server také patří mezi vaše servery. A to je ten důvod proč tu píšu.
Superhero je úplně brutálně přeplněno hackery... a za ten týden co byl reset XP jsem tam neviděl živou duši z týmu. A to jsem tam 2-4 hodiny každý den. Prosím vás aby jste stím něco udělali, protože tam se opravdu nedá hrát, jakmile přijde jeden s AB, pustí ho okamžitě všichni... Hraju tu rád (už jenom proto že tu mám EVIP) ale tohle mě opravdu přestává bavit.
Nightmare. Díky
Rád bych vám chtěl říci, že superhero server také patří mezi vaše servery. A to je ten důvod proč tu píšu.
Superhero je úplně brutálně přeplněno hackery... a za ten týden co byl reset XP jsem tam neviděl živou duši z týmu. A to jsem tam 2-4 hodiny každý den. Prosím vás aby jste stím něco udělali, protože tam se opravdu nedá hrát, jakmile přijde jeden s AB, pustí ho okamžitě všichni... Hraju tu rád (už jenom proto že tu mám EVIP) ale tohle mě opravdu přestává bavit.
Nightmare. Díky
- Nightmare145
- Kolemjdoucí
SuperHero - ADM ?!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SuperHero - ADM ?!
Bohužel v naší sekci trpíme nedostatkem adminů. Dneska jsem se tam byl podívat a vše bylo v pořádku (z hlediska cheatů) ale nemůžu tam být pořád.
- Můžeš cheatera nahlásit podle vzoru zde - jine-servery-f824.html
- Můžeš mi napsat zde na foru SZ nebo mi napsat na TSku (většinou jsem v roomce s názvem Fun Pokec).
- Můžeš cheatera nahlásit podle vzoru zde - jine-servery-f824.html
- Můžeš mi napsat zde na foru SZ nebo mi napsat na TSku (většinou jsem v roomce s názvem Fun Pokec).
-
FragONE - Sponzor
Re: SuperHero - ADM ?!
Fall píše:SuperHero hmmasi si tam už nezahraju
FragONE skús sa premenovať
Nechápu proč??
-
FragONE - Sponzor
• Stránka 1 z 1