• Stránka 1 z 1
Unremitting Cobretti-CTF 2
Dostal som neprávom ban za kemp.Išiel som na mape de_dust 2 cez T spawn a začali sa spawnovat tak som si čupol a zabíjal som ich.Potom som prešiel cez ich spawn a začali sa spawnovať,tak som si zase čupol a zabíjal ich a admin mi dal ban za kemp na 30minut.Admin asi nevie rozoznať kemp...Prosím vyriešte to
Screen nemám ale je to v HLTV.
Screen nemám ale je to v HLTV.
- Pedobear1234
- Kolemjdoucí
Unremitting Cobretti-CTF 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unremitting Cobretti-CTF 2
Mozem vsetko co je tu napisane potvrdit. Bol som tu a vsetko som videl. Ziadam o odobratie admin prav adminovi.
- H4NIB4L
- Kolemjdoucí
Si ve stížnostech na adminy, zde musíš dodat důkaz ty.
Pokud s banem nesouhlasíš, můžeš si požádat o unban v sekci, která je na to určená.
Pokud s banem nesouhlasíš, můžeš si požádat o unban v sekci, která je na to určená.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Já se ti sem milerád vyjádřím.
Vaším úkolem na mapě je krást vlajky, krýt vlajkonoše a nebo navrátit svoji vlajku zpět, pokud je ukradená. Já, jakožto CT, jsem ukradl T vlajku a dle radaru sledoval, kde se kdo pohybuje. Ty si se nacházel na T spawnu. Minimálně 10s jsem stál nehnutě na midu a sledoval, jestli z tama vypadneš nebo ne. Nevypadl, zabíjel si je chudáky na spawnu dál, tak následovala odměna.
Není to tvůj první ban, takže by sis měl sakra rychle uvědomit, jak se tento mód hraje.
Vaším úkolem na mapě je krást vlajky, krýt vlajkonoše a nebo navrátit svoji vlajku zpět, pokud je ukradená. Já, jakožto CT, jsem ukradl T vlajku a dle radaru sledoval, kde se kdo pohybuje. Ty si se nacházel na T spawnu. Minimálně 10s jsem stál nehnutě na midu a sledoval, jestli z tama vypadneš nebo ne. Nevypadl, zabíjel si je chudáky na spawnu dál, tak následovala odměna.
Není to tvůj první ban, takže by sis měl sakra rychle uvědomit, jak se tento mód hraje.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
• Stránka 1 z 1