• Stránka 1 z 1
VIP problém
Zdravím, prestalo mi fungovať VIP keď som ho znova aktivoval mal by mi prisť reaktivačný mail a zatial nič neprišlo a už je to je 2 dni
- STANS
- Kolemjdoucí
VIP problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP problém
VÝHODY MI PŘESTALY FUNGOVAT
Výhody mohou přestat fungovat pouze u hráčů, kteří nemají originální verzi hry, tedy Steam. Pokud hraješ na Nonsteamu a nechceš si Steam kupovat, můžeš výhody opět aktivovat následovně
Máš správnou verzi Counter-Strike 1.6?
Aby ti výhody fungovaly správně, je nutné mít správnou verzi hry. Pokud nechceš kupovat Steam, stáhni si CS 1.6 Nonsteam z Gamesites.cz
Nepřeinstaloval jsi hru?
V případě reinstalace hry se může změnit ID hráče. Je nutné zopakovat postup z emailu, ale před tím doporučujeme stáhnout CS 1.6 Nonsteam z Gamesites.cz
Hraješ ze stejného PC?
Pokud nemáš Steam, tak výhody fungují pouze na PC, odkud jsi aktivaci dokončil. Můžeš zopakovat postup z emailu a výhody budou opět funkční.
Výhody mohou přestat fungovat pouze u hráčů, kteří nemají originální verzi hry, tedy Steam. Pokud hraješ na Nonsteamu a nechceš si Steam kupovat, můžeš výhody opět aktivovat následovně
Máš správnou verzi Counter-Strike 1.6?
Aby ti výhody fungovaly správně, je nutné mít správnou verzi hry. Pokud nechceš kupovat Steam, stáhni si CS 1.6 Nonsteam z Gamesites.cz
Nepřeinstaloval jsi hru?
V případě reinstalace hry se může změnit ID hráče. Je nutné zopakovat postup z emailu, ale před tím doporučujeme stáhnout CS 1.6 Nonsteam z Gamesites.cz
Hraješ ze stejného PC?
Pokud nemáš Steam, tak výhody fungují pouze na PC, odkud jsi aktivaci dokončil. Můžeš zopakovat postup z emailu a výhody budou opět funkční.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Re: VIP problém
vyriešené a nesuviselo to s tým komentárom:)
- STANS
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1