• Stránka 1 z 1
Chráněné vip
Zdravím, po delší pauze jsem se zase vrátil k csku (převážné k CTF)
mám tam EVIP - nebo spíše mám kód, který mi teď nejde zadat, píše mi to že je VIP chráněno, wtf ? mám steam a naposledy jsem evip měl v době kdy jsem byl adminem na Furien, od té doby mi žádné vipko nejde :/.(poté jsem přestal hrát a teď zase chci začít)
Mohu dodat Vip+ Evip kód na Furien, Capture the flag, knife
doufám že to jde nějak opravit, jsem si na 100'% jistý že to není chyba z mojí strany.
Děkuji moc za každou radu
mám tam EVIP - nebo spíše mám kód, který mi teď nejde zadat, píše mi to že je VIP chráněno, wtf ? mám steam a naposledy jsem evip měl v době kdy jsem byl adminem na Furien, od té doby mi žádné vipko nejde :/.(poté jsem přestal hrát a teď zase chci začít)
Mohu dodat Vip+ Evip kód na Furien, Capture the flag, knife
doufám že to jde nějak opravit, jsem si na 100'% jistý že to není chyba z mojí strany.
Děkuji moc za každou radu
- Aloevera
- Kolemjdoucí
Chráněné vip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Chráněné vip
Nemáš třeba novým steam?
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
To vadí ?
když jsem hrával měl jsem 2 steamy, na ten jeden si ani zaboha nemužu vzpomenout na heslo ale mohl jsem použivat na obou steamech vip, když jsem hrával :/ tak nechápu

když jsem hrával měl jsem 2 steamy, na ten jeden si ani zaboha nemužu vzpomenout na heslo ale mohl jsem použivat na obou steamech vip, když jsem hrával :/ tak nechápu
- Aloevera
- Kolemjdoucí
Každé VIP které už bylo aktivováno na jeden steam nemůže být přesunuto na jiný steam protože je chráněno před krádeží tímto systémem takže ano vadí to. Vip/evip ti zůstalo tam, kde sis ho prvně aktivoval. Nelze převést Vip/evip ze steamu na druhý steam nebo nonsteam klient.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Nelze přesouvat VIP z jednoho steamu na druhý. Budeš muset hrát na steamu, kde jsi si VIP prvně aktivoval.
Lock.
Lock.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1