Žádost o Akademii - #JB6

Příspěvekod AweX » 23 říj 2015, 18:55

Nick ve hře:Awex #RoadToGE

Nick na fóru: AweX

Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561197992244391/

Věk: V současné době je mi 14 let :]

Steam ID: STEAM_1:1:1598933

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187078 ... layer=1307

Proč chci akademika: Opět to stejné jak minule, zase několik důvodů, vypíšu je tady v odrážkách:
=> Pomáhání ostatním (Rady, řešení problémů)
=> Zachování pravidel (Žádné MFK, FK, porušování pravidel, házení gun Tčkám apod.)
=> Jak již jsem zmínil, začal mě bavit JB jako takový a tak jsem aktivní, takže zde budu často, bez problémů.. (Aktivita +)
=> [Z minula]: Chci jim zjednodušeně poskytnout lepší požitek ze hry, protože na server chodí pro to, že se chtějí pobavit a v klidu si zahrát a ne proto, aby tam museli vidět hráče, kteří hru úmyslně kazí. Rád bych je viděl at se z radostí vrací na server a přivedou i své kamarády protože si myslí, že ten server stojí za to :)

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Jediný prohřešek byl ban na 2 hodiny kvůli tomu, že jsem se nechal ujít nervy z důvodu, že jsem se bugnul do textury, a tak jsem jednomu teroristovy řekl, že je "vypatlaný".. Na jiných serverech ani na jiných hrách na serverech prohřešky nemám.

Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS: Zdravím, jmenuji se Marek (Popřípadě Awex) právě jsem v devátém ročníku základní školy zaměřené na Angličtinu :) Rád plavu, chodím ven a bavím se s kamarády a přítelkyní (plavu závodně), rád cvičím ve stylu Workoutu (Na hřištích) atd. Mám taky v oblibě počítače a CS série jako takové, vlastně hodně akční, stragické a hororové hry. [Jak jsem se dostal na GS?] To už si ani přesně nevzpomenu, už to pár let bude. Myslím, že jsem se k němu dostal přostřednictvím hry TF2, kde jsem hodně hrával :-)

Extra: Od minula jsem nahlásil něco do PP, snažil se zlepšit ten chat, no snad to nebude už vadit :) Díky, Awex. #RoadToGE
Bývalý admin celé GO sekce, support a PP.
AweX
Zkušený
Zkušený

Žádost o Akademii - #JB6

od Rumcajz » 23 říj 2015, 18:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Akademii - #JB6

Příspěvekod Cecooo » 24 říj 2015, 12:09 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
Cecooo
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Přihlášky