• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Demo
Ahojda
mám menší problém když chcem nahrát demo na CSku tak dám normálně record "název dema" a potom dám stop ale když to chci přehrát tak to nejde hodi to chybu could open nebo nějak tak a nevím co s tím prosím o pomoc předem děkuji 

S pOzDrAvEm: strafe hack v 4.0 FuRiEn LeGeNdA
-
strafehack - Amatér
[vyřešeno] Demo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Demo
Ahoj, musíš do konzole napsat: playdemo <jméno daného videa>
Jak tohle nepůjde, podívej se jestli název dema píšeš dobře. Jestli ani toto nepomůže, tak se podívej do složky cstrike a najdi si demo, jestli se tam vůbec uložilo.
Jak tohle nepůjde, podívej se jestli název dema píšeš dobře. Jestli ani toto nepomůže, tak se podívej do složky cstrike a najdi si demo, jestli se tam vůbec uložilo.

-
Sp33ll - Pokročilý
Re: Demo
nataceni-dema-screenovani-t62215.html
zkus to dle tutoriálu
zkus to dle tutoriálu
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
Re: [resi se] Demo
Zdravím,
Někdy když sem napsal viewdemo ,,název dema" tak se mi to taktéž nespustilo, vyzkoušen to udělat tak že napíšeš pouze viewdemo ---> oběví se ti ta ikona(tabulka,nevím jak to nazvat) a zmáčkneš tu šipku co je úplně nalevo v té ikoně ↑ a objeví se ti seznam všech dem které si natáčel, klikneš na to demo které chceš spustit a pak normálně zmáčkneš play(opět v te ikoně), pokud ti to nepůjde, tak sem asi velký lucker
S pozdravem,
Kondom
Někdy když sem napsal viewdemo ,,název dema" tak se mi to taktéž nespustilo, vyzkoušen to udělat tak že napíšeš pouze viewdemo ---> oběví se ti ta ikona(tabulka,nevím jak to nazvat) a zmáčkneš tu šipku co je úplně nalevo v té ikoně ↑ a objeví se ti seznam všech dem které si natáčel, klikneš na to demo které chceš spustit a pak normálně zmáčkneš play(opět v te ikoně), pokud ti to nepůjde, tak sem asi velký lucker

S pozdravem,
Kondom
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
-
KondomfromCTF - CS2 Server Admin
Tento prispevek byl oznacen jako SPAM!
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Ahoj zkusil jsem vse podle navodu a rad uvedené tu a je to vyřešené prosim můžete LOCK 

S pOzDrAvEm: strafe hack v 4.0 FuRiEn LeGeNdA
-
strafehack - Amatér
Vyřešené, Zamykám
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1