• Stránka 1 z 1
Ban na TS
Dobrý den. Já vím, že sem udělal už dost chyb a taky vím, že sem už tolikrát za ně dostal milost a tak se chci jen omluvit, zvlášť peTOvi. Moc se olouvám, že sem tě urážel, ani nevím co to do mně vjelo ale beru za to plnou odpovědnost. Je mi jedno, že nedostanu unban, to ani nečekám ale jen chci aby si věděl, že to byla ode mne chyba a že se ti srdečně omlouvám. A taky se chci omluvit Dostymu, od kterého sem dostal tolikrát milost, že sem zase udělal takovou hloupost a tak se ti taky se svého srdce omlouvám. A chci se omluvit i ostatním na TS co mi dali milost, že sem prostě idiot. Jste dobří lidé a já si toho prostě dost nevážil.
- BlackCreeperCZ
- Kolemjdoucí
Re: Ban na TS
Pokračování: Ale děkuji Vám. Děkuji Vám za to, že jste mně v životě posunuli dál, že mi to za tu dobu konečně došlo. Teď už vím, že to co sem dělal nebylo zprávné. Teď už vím, že hrát je lepší bez cheatů a podvádění. A tak jsem odstranil cheaty, nechal podvodů, přestal bezdůvodně nadávat lidem okolo a vidím, že hra je o moc lepší, že lidi na TS se ke mně chovají slušně a já k nim a že společně tvoříme lepší komunitu. A tak říkám: Díky, díky Vam všem co jste mně posunuli dál.
- BlackCreeperCZ
- Kolemjdoucí
Název topicu: BlackCreeperCZ/peTO
Obsah topicu:
Unique ID na TS: X+prwUmSObS3hrYuiK5vPEXkhjI=
Výpis toho, co se mi ukazuje po napojení: You are banned permanently. Reason: "dmnt"
Popis situace: Bezdůvodně jsem nadával peTOvi.
Obsah topicu:
Unique ID na TS: X+prwUmSObS3hrYuiK5vPEXkhjI=
Výpis toho, co se mi ukazuje po napojení: You are banned permanently. Reason: "dmnt"
Popis situace: Bezdůvodně jsem nadával peTOvi.
- BlackCreeperCZ
- Kolemjdoucí
Obcházíš tento pernamentní ban, dostal jsi ode mě ban na 21 dní dnes, jen pro ot, že jsi to obcházel. Zamykám to a říkám, máš smůlu. Když bude peto chtít, tak si to odemkne a eventuálně změní verdikt.
PS: je to PEto a ne peTO
PS: je to PEto a ne peTO

-
KOFOLA - Spamer
PEto si to odomkol a predlzil ti kofolov ban.
Bye
Bye
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku