I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

zadost o zruseni prav adminovy KAT

Příspěvekod Clowns » 24 říj 2015, 19:24

zdravim zadam o zruseni prav adminovy kat na server cod 1 mam tam evip dal mi kick ... bez varovani sem si vedom chyby napsal jsem srac ... ano ale nikoho jsem jim neoznacil kdyz sem se pripojil ptal jsem se ho kde mne upozornil atd ... rekl ten kick byl upozorneni tak se ho zeptam .. i kdyz jsem si vedom co jsem udelal kde mne upozornil a za co ... neodpovedel napsal jen prakticky prober se .. kicknul znova ... pripojil jsem se napsal jsem mu delas si srandu ... nemas prava od toho aby sis jen tak kikoval lidi nepsal jsem jinak ... este sem mu rikal ze pude na foro za to ... a dal mi ban 10 min ,,, a napsal tam proberse ... nezajima mne ze je to admin .. jak zneuziva sva prava a nevysvetli nic .. na otazku proc mi rekl proto ... jako chapu vse ale tohle teda ne ... tak se ke mne nebude chovat admin na serveru kde sem si zaplatil za to at si muzu hratpredem diky s pozdravem Clowns
Clowns
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

zadost o zruseni prav adminovy KAT

od Rumcajz » 24 říj 2015, 19:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: zadost o zruseni prav adminovy KAT

Příspěvekod xxx0wn3edxxx » 24 říj 2015, 19:36 VIP

tak zaprve Já jsem ti odpovědel snad 2x zaco jsi dostal kick, kick je varovani pred banem, tohle jsem ti presne napsal a ty si porad valil keci tipu jakože nevíš za co atd... no napsal jsem ti 2x že za nadávky, ty si pořád kecal, řekni mi co jsem napsal nebo dješ na forum, myslíš že mě tvoje výhružky zajímají? NE! Nebudeš mě tady provokovat a psát keci které si psal, rozhodně si na tohle nezvykej chlapče... Já tě přátelsky varoval před banem, to byl ten kick, ale jak tak vidím, tak tebe budu banovat hned z fleku, protože máš pak jen zbytečné keci... za dobrotu na žebrotu... ten ban si dostal aby jsi měl čas dohledat si v konzoli co jsem ti odpověděl... NAZDAR
Když se ztratíš v lese, kompas ti vždy pomůže ztratit se víc na sever..
xxx0wn3edxxx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ThePotkan » 24 říj 2015, 19:37 VIP

Za 1. mimo vzor vzor máš tu jak-nahlasit-admina-t61814.html

Za 2. ak ti ušli niekedy nejaké nadávky alebo iné neslušne slova nebolo to prvýkrát sam som mal dosť screenov resp. iných dôkazov na neslušne chovanie a tak.

Za 3. kde máš dôkaz ?

Za 4. Admina Pumpkinmana poznám dosť dlho som s nim aj hrával keď ti ten kick dal mal určite svoj dôvod
:)
Dobrý prospech v škole nikomu nezaručuje úspech v skutočnom živote. :)
ThePotkan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Clowns » 24 říj 2015, 19:38

aha kick za nadavky a ban si mi dal za drzost nebo za co ... za to ze jsem se te ptal .. nevsiml jsem si v poste nebo ... nejakeho verejneho vysvetleni ...
Clowns
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Hon » 24 říj 2015, 22:55

Důkaz? (screeny / demo)

Není?!?

Stížnost mimo vzor, lock.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy