[Steam] Spouštění steamu.

Příspěvekod Quick » 24 říj 2015, 17:50

Jaký máte přístroj ? notebook (Lenovo IdeaPad Z70-80 Black)
Jaký máte operační systém? Windows 10
Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Vůbec netuším.
Stručný popis vašeho problému: Je to zhruba 14 dní co mi začal blbnout steam, mám steam nastavený na automatické spuštění při startu, problém je že se mi kolikrát ani steam nezapne, ale v procesech furt běží, když se pokusím ukončit přímo aplikaci Steam.exe vyskočí chyba Operaci se nepodařilo dokončit: Přístup byl odepřen
Programy jako je Advanced Process Termination a spustit správce úloh jako správce jsem zkoušel, ale bez úspěchu. Jediné řešení je reset notebooku, což mě popravdě moc nebaví, když zapnu notebook a musím ho třeba 3krát resetovat kvůli steamu.
Přihlášený jako správce jsem.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
Quick
Profesionál
Profesionál

[Steam] Spouštění steamu.

od Rumcajz » 24 říj 2015, 17:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spouštění steamu.

Příspěvekod KickMeDown » 24 říj 2015, 18:06 VIP

Skúšal si preinštalovať samotný steam ?
Obrázek
KickMeDown
Mistr
Mistr

Příspěvekod Quick » 24 říj 2015, 18:12

To jsem chtěl jako poslední řešení, já jen jestli neví někdo o nějakém zaručeném programu, který ten proces dokáže ukončit, po té už by se to nejspíš dalo znovu nastartovat.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
Quick
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Quick » 25 říj 2015, 07:23

Takže, pokusil jsem se re-istalovat steam.
Při odinstalaci se nesmazala celá složka, tudíž jsem jí chtěl vymazat ručně, ale neustále to vypisuje že to potřebuje oprávnění administrátora, ale účet jako správce nastavený mám --> 1. 2.
I po odinstlaci a restartu PC, se ve správci úloh nadále ukazuje proces steam.exe, který nelze ukončit.
Takže pokud by jste měl někdo nějakou radu, jak to dát do kupy, budu rád.
Quick
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod KickMeDown » 25 říj 2015, 07:43 VIP

ahoj, v PM sa dohodneme kedy by si mal čas sa stretnúť na TS a vyriešiť to takto.
Obrázek
KickMeDown
Mistr
Mistr

Příspěvekod Quick » 25 říj 2015, 07:59

Problém vyřešen.
Problém byl v tom že základní průkumník windows, se nedokázal spustit s potřebnými právy.
Spustit jsem total commander jako správce, a tam jsem tu složku vymazal, ikdyž se nevymazalo vše, smazala se hlavně aplikace steam.exe, což jsem potřeboval. Poté bylo zapotřebí restrtovat PC, jelikož proces neustále běžel ikdyž v PC nebyl. Zatím vše běží jak má.
Ale neustále mi nejde do hlavy, proč správce úloh nemá dostatečné oprávnění k uzavírání něterých procesů, i přesto že vše jako správce nastavení je. To vyřeším někdy až na to bude čas.
Problém vyřešen, můžete lock.
Quick
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod KickMeDown » 25 říj 2015, 08:01 VIP

Vyriešené :)

LOCK.
Obrázek
KickMeDown
Mistr
Mistr

Zpět na Vyriešené topicy