• Stránka 1 z 1
BB1/TATO/NAxi
Server: BB1
Admin ktorý mi dal neoprávnený ban- TATO
Moj nick:NAxi
Výpis s konzole:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: TATO
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[Neser sefa.]'
[AMXBans] Delka: '30 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:1234317'
[AMXBans] Tva IP: '90.64.58.39'
Popis situace: Začalo sa stavať, normálne si stavám pri spawne (bolo tam čisto bol som 1. nikto okolo) a v tom mi admin TATO dal kick pripojím sa a kukám on začal stavať na mojom mieste a keď som to išiel dostavať dal mi další kick. Potom som a pýtal že za čo a on mi tvrdil že on tam mal 2 dlhé bloky, pri tom ja som si tam dal jeden blok ktorý nikomu nezavadzal (TATO bol ešte niekde v zadu) a teda v tom ma kickol a išiel tam on. (minul som si min. 300b, kúpil som si plný nákup) lenže po kicknutí už som nemal. Tak som sa ho teda pýtal že za čo kick atď lebo som to naozaj nepochopil. Stále mi hovoril že tam mal bloky pri tom tam nič nebolo. A v tom iba napísal ešte 1 slovo a ban. (to ako už nemôžem písať aj to mi zakáže) v tom som teda ešte niečo napísal a dal mi BAN. A ešte v tom mi na steamko napísal iba jeden hráč s BB1 že nech ho dám na fórko (ten hráč je 2. v top) lenže keď že nemám ani demo nič tak požiadam aspoň o UNBAN aj keď iba na 30 min ale už mám aj pokazené štatystyky už tam mám 1. ban na GS. + ešte dodám mal som tam jeden blok lenže keď ma kickol tak on si ho tam nechal.... a nakonci stavania som si ho zobral bol ešte aj označený že som to je lenže on si ho posúval grabom. a teda už keď bol čas na skovanie tak si to dorábal. -->
Edit By Hon: Konzole se nekopíruje!
Admin ktorý mi dal neoprávnený ban- TATO
Moj nick:NAxi
Výpis s konzole:
[AMXBans] Zabanovan adminem: TATO
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla[Neser sefa.]'
[AMXBans] Delka: '30 minutes'
[AMXBans] Tve SteamID: 'STEAM_0:0:1234317'
[AMXBans] Tva IP: '90.64.58.39'
Popis situace: Začalo sa stavať, normálne si stavám pri spawne (bolo tam čisto bol som 1. nikto okolo) a v tom mi admin TATO dal kick pripojím sa a kukám on začal stavať na mojom mieste a keď som to išiel dostavať dal mi další kick. Potom som a pýtal že za čo a on mi tvrdil že on tam mal 2 dlhé bloky, pri tom ja som si tam dal jeden blok ktorý nikomu nezavadzal (TATO bol ešte niekde v zadu) a teda v tom ma kickol a išiel tam on. (minul som si min. 300b, kúpil som si plný nákup) lenže po kicknutí už som nemal. Tak som sa ho teda pýtal že za čo kick atď lebo som to naozaj nepochopil. Stále mi hovoril že tam mal bloky pri tom tam nič nebolo. A v tom iba napísal ešte 1 slovo a ban. (to ako už nemôžem písať aj to mi zakáže) v tom som teda ešte niečo napísal a dal mi BAN. A ešte v tom mi na steamko napísal iba jeden hráč s BB1 že nech ho dám na fórko (ten hráč je 2. v top) lenže keď že nemám ani demo nič tak požiadam aspoň o UNBAN aj keď iba na 30 min ale už mám aj pokazené štatystyky už tam mám 1. ban na GS. + ešte dodám mal som tam jeden blok lenže keď ma kickol tak on si ho tam nechal.... a nakonci stavania som si ho zobral bol ešte aj označený že som to je lenže on si ho posúval grabom. a teda už keď bol čas na skovanie tak si to dorábal. -->
Edit By Hon: Konzole se nekopíruje!
/Evip/ Dust2 Only 1, Base Builder1
Nie som výnimočný, no som jedinečný.
-
Archa - Zkušený
BB1/TATO/NAxi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB1/TATO/NAxi
Zdravim. Zadost uplne nanic.
Mel jsem prvni blok,pak jsem si sel nasbirat blok on tam zacal stavet i kdyz vedel ze som 1. kick jsem ho. Pak jse pripojil zacal neustale spamovat i ve hre i na steame rekl jsem mu jeste slovo zapsmauje a ma ban.
Udelal to schvalne tak banned.
Opravneni + nema zadny dukaz ze jsem se provinil nebo ze byl prvni.
//TATO
Mel jsem prvni blok,pak jsem si sel nasbirat blok on tam zacal stavet i kdyz vedel ze som 1. kick jsem ho. Pak jse pripojil zacal neustale spamovat i ve hre i na steame rekl jsem mu jeste slovo zapsmauje a ma ban.
Udelal to schvalne tak banned.
Opravneni + nema zadny dukaz ze jsem se provinil nebo ze byl prvni.
//TATO
Každý sa narodí ako dokonalý,to len ľudia v živote ho pokazia.
-
MIERTATO - Pokročilý
Hráč žádá o UB, takže předkládáš důkaz ty.
Za co jsi hráče zabanoval? Ještě s takovým zajímavým reasonem, hm?!?
Edit: Projel jsem chat, tak jsem zvědav za co jsi přesně banoval.
Za co jsi hráče zabanoval? Ještě s takovým zajímavým reasonem, hm?!?
Edit: Projel jsem chat, tak jsem zvědav za co jsi přesně banoval.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Ešte by som tak chcel povedať, že v poslednej dobe bolo naňho viacero stiažnosí a aj sa v poslednej dobe začal správať k hráčom dosť zle. (pozrite si jeho chat) Viem že som žiadal o UNBAN ale tak zároveň je to naňho aj taká menšia nahláška na jeho správanie atď. A určite niesom jediný kto si to všimol už len kvôli tomu že sa začal dosť často vyskytovať na fórku.
-
Archa - Zkušený
pozrite si jeho chat. Má ta aj dohody---> http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=4102
-
Archa - Zkušený
Nevidím nikde otázku na akademika Archa, takže jeho další příspěvek může mít fatální následky.
Dostal si ban zato ze krades mista,pak se des este hadat a kdyz ti napomenu mas prestat dokola spamujes,nechapu co tady resis odpocinul si si 30min. pak jses byl klidnej.
//Tato
//Tato
Každý sa narodí ako dokonalý,to len ľudia v živote ho pokazia.
-
MIERTATO - Pokročilý
Admin zrušen, omlouváme se za komplikace.
• Stránka 1 z 1