[Přijat] Žádost o akademika / JailBreak

Příspěvekod Domisek521 » 26 říj 2015, 15:43

Nick ve hře: !HeadShoteR! :D

Nick na fóru: Domisek521 ( !HeadShoteR! :D )

Odkaz na profil: domisek521-u40903.html

Věk: 16

Steam ID: STEAM_0:0:141500218

Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=119691

Proč chci akademika: Tak, nejdřív se představím, jmenuji se Dominik, je mi 16 let a pocházím z Plzně. Moje koníčky jsou fotbal, hokej a hraní her na PC respektivě CS 1.6. Zde mě velmi taky baví mod JailBreak a Paintball.
Duvod akademika je prostý, pár důvodů níže uvedené a některé uvedu i tady. Většina adminů hraje tam, kde hraje hodně hráču, což hodně na jb1, jb2, jb3, jb4 .. Na ty zbylé ani moc nechodí .. se mi zdá.
A proto také volám často adminy na daný server, kde se hříšník nachází .. Chtěl bych pomáhat adminům v práci, tak i hráčům ve hře, pravidla jailbreaku jsem si přečetl několikrát, taky jsem se to snažil pochopit ve hře--> Pravidla ovládám.
Moje začátky nebyly nic moc, ale už posledních pár měsíců se snažím .. Já osobně nesnáším, když hráči mají SpeedHack (SH), nebo WallHack (WH), nebo AimBot (AB), nadávají, či při modu kempí.
Snažím se problémy řešit s chladnou hlavou, stojim si za svym názorem ( ikdyž to občas neni třeba ) .. a už nenadávám :) Za což jsem rád.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Bohužel jsem i já nezbedník a dostal jsem myslim 2x za FK ( Což byl ještě takový začátek, ale to nikoho nezajímá :) ) A potom 1x za nadávky za což jsem na sebe velice naštvaný ..
Mimo GS nic nemám.

Byl jsem už někde Admin/akademik ? Proč jsem se zrušil/byl zrušen ? - 15.9.2015 jsem se stal adminem na PB 1, velice mě tento mod bavil a rozhodl jsem se požádat o práva a vyšlo to ..
Muj slovník tehdy nebyl moc důjstojný a proto jsem si neuvědomil, že za můj slovník mohu být zrušen .. Ano přiznávám, většinu nadávek jsem psal, že mě nikdo zabil, protože jsem jel hrozně na rank
a to nebylo moc dobré. Poté jsem byl zrušen za nadávky tuším, protože mě nic jiného nenapadá a já, jelikož jsem byl naštvaný, tak jsem začal nadávat Dyrosovi.. Dostal jsem ban na 1 hodinu,
poté byl prodloužený .. Po pár dnech jsem si konečně uvědomil, co jsem udělal a o co jsem vlastně přišel.. Omluvil jsem se tím pádem všem adminům, kterým jsem ublížil, nebo zklamal a dostal jsem 2. šanci ..
ne jako admin, ale jako hráč. Byl jsem zrušen 26.9.2015.

S pozdravem Head :)
Domisek521
Amatér
Amatér

[Přijat] Žádost o akademika / JailBreak

od Rumcajz » 26 říj 2015, 15:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o akademika / JailBreak

Příspěvekod Tommy58 » 27 říj 2015, 16:16 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky