• Stránka 1 z 1
Admin Kofola JB1
Ahoj , tímto bych si chtěl stěžovat na admina jb1 pod jménem kofola (STEAM_0:1:36242747) http://steamcommunity.com/id/bestkniferineurope Admin dává bezdůvodné kicky které se nevztahují na pravidla hry i bez upozornění takřka si dělá co chce na serveru nezdá se mi jako pádný důvod kick "Protože se mi chtělo jsem simon tak si můžu dělat co chci" před kickem nic neříkal za co bych měl dostat kick nebo tak čas 15:58 27.10.2015 .. prosím byl bych rád kdyby se Jailbreak 1 vrátil do starých kolejí na GS hraji už dlouho i adminoval ... a toto se mi prostě nezdá . pokud vím tak by se admin měl snažit pomáhat a tolerovat . Vůbec nechci prudit, ale toto už fakt nemá smysl jestli GS pojede tímto směrem . Děkuji s pozdravem Prajcek
-
prajcek - Kolemjdoucí
Admin Kofola JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Kofola JB1
Spamoval jsi, že rejli skočil dříve, i když já jsme viděl, že ne, řekl jsme ti to a spamoval jsi dále, kick byl za spam a byl zcela oprávněný.

-
KOFOLA - Spamer
KOFOLA píše:Spamoval jsi, že rejli skočil dříve, i když já jsme viděl, že ne, řekl jsme ti to a spamoval jsi dále, kick byl za spam a byl zcela oprávněný.
Neřekl jsi vůbec nic

-
prajcek - Kolemjdoucí
Admin příště vysvětlí proč někoho trestal.
Vyjádření tady máš.
Stížnost se zamítá.
lock
Vyjádření tady máš.
Stížnost se zamítá.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1