• Stránka 1 z 1
Cobreti
ani nejdem vypisovat somariny curaci atd to niesu nadavky a chovat sa ani nezacnem ste jedne velka banda blaznou co nevedia co robit s pravami a "spicokovy hraci" ako ty tvrdis cobrety sa ti snazia otvorit oci aby si konecne pochopil ze sa chovas ako ignoranske prasa ktore na servery len cumi a ignoruje hracou a banuje len sa mu to hodi
tod vse odomna a banuj si kolko chces nestojim o tvoje radi nesiahas mi ani po členky .... keď poprosim hona aby šiel do spectu a pozrel sa nema problem poviem tebe či nemozes nieco spravit das mi kick a je jedno akym pristupom ti to napišem čiže v prvom rade sa uvedom ty a potom ja
a je mi jedno co mi sem napises tvoje vyroky a vylevy nervou z tvoje hlavy ma absolutne netrapia 

- SmiLeeey
- Kolemjdoucí
Re: Cobreti
Nezakládej další topiky, máš se na serveru chovat slušně, a ne jak hovado
. Zamykám

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Re: Cobreti
SmiLeeey píše: .... keď poprosim hona aby šiel do spectu a pozrel sa nema problem poviem tebe či nemozes nieco spravit das mi kick ...
Asi si mě s někým pleteš, protože za nick Cobretti chodím na server málokdy. Vzájemně se na serveru taky moc nepotkáváme, a když už ano, nemáš ani ponětí, že jsem to já, takže nechápu, kde bereš takové informace. A v neposlední řadě, pokud mě někdo na něco upozorní, tak mu vyhovím, pokud to ovšem není vyložená hovadina a neustálý fňukot, jak máte ve zvyku.
ohledně tohl, aby se kdo měl jak uvědomit, plačeš na špatném hrobě. Nejdříve si zameťte před vlastním prahem.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
• Stránka 1 z 1