I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Egi / urážky hráče, vyhrůžky banem, nadržovaní holce

Příspěvekod sender » 29 říj 2015, 00:45

Admin Egi nahlásil kamarádce neoprávněně VD, i přesto, že byl opakovaně několika hráči upozorňován že hráčka VD mít nemá.
Egi nemá práva na JB ale jakožto admin GS by se měl umět chovat.
Na serveru mi začal vyhrožovat a nadávat.
Říkal přesně "patko neser mě blbečku" a potom ještě že mi zařídí delší ban..
K tomu všemu chtěl přesvědčit kamaráda admina Komiho aby mě zabanoval a neštítil se mu lhát že jsem dal FK..
Jde jasně vidět že si na mě zasedl, protože lhal abych byl potrestán a Aničce která mě na serveru urážela a byla sprostá neřekl ani půl slova, neupozornil admina aby zasáhl, prostě nic..

Demo http://leteckaposta.cz/227464867

24:25 Anička nadává a nikdo ji nic neřekne
25:25 Egi mě vulgárně uráží
25:42 Egi lže adminovi že jsem dal FK a chce abych měl ban

V čase 24:40 jde vidět že Simon řekl "Pojďte za mnou" a Anička stála na místě a nešla. Rozběhla se až po chvíli, čímž se dopustila porušení pravidel - plnit příkazy hned a bez zdržování.
Nechtěl jsem po ni střílet hned, abych náhodou neubral hp jiným hráčům kolem, počkal jsem si až budu jistě vědět že nikoho jiného neohrozím.
Určitě se bude vymlouvat že nevěděl, ale to jak proti mě brojil tím snad neokecá.. nehledě na to, že když neví tak by měl držet hubu a ne si ještě tak vyskakovat.

Screen kde mi vyhrožuje že mi záhadně zařídí delší ban - https://ctrlv.cz/shots/2015/10/29/Xo3c.png
sender
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Egi / urážky hráče, vyhrůžky banem, nadržovaní holce

od Rumcajz » 29 říj 2015, 00:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Egi / urážky hráče, vyhrůžky banem, nadržovaní holce

Příspěvekod Egii » 29 říj 2015, 01:43 VIP

Ahoj. Nebudu tu určitě lhát, ale napíšu pravdu.
Já znám Aničku docela delší dobu a nikdy takhle jsem jí neviděl, jak by nadávala. Se vším máš pravdu. Chtěl bych se ti strašně moc omluvit za to, že jsem se mýlil. Ty nervy mě strašně moc mrzí, protože mi moc ujeli a nikdy jsem se takhle nekontroloval.
To neoprávněný VD... Nevěděl jsem, že se tam zastavila. Simon řekl, aby šli za ním. CT chtělo děrovat, tak já jen šel na stranu a dal jsem hru na lišt, protože jsem chtěl jít na TS za kamarády, kteří také byli na serveru. Když sem jí nahlásil to VD, tak jsi mě upozorňoval na to, že nemá mít VD (Omlouvám se, že jsem tě neposlechl, člověka, který jí oprávněně zabil.), tak mě admini na TSku upozornili, že to řeším neoprávněně a že FK nedostala.

Chtěl bych se ti strašně moc omluvit za moje reakce, chování a také za to, že jsem tě neposlouchal, když si psal o tom, že FK nedostala. Doufám, že mojí omluvu přijmeš a já zase přijmu trest, který za toto dostanu. Toť ode mě všechno. :-)
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán

MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin

CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor

Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
Egii
Redaktor
Redaktor

Re: Egi / urážky hráče, vyhrůžky banem, nadržovaní holce

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 29 říj 2015, 01:56

Admin se omluvil, příště si dá jistě větší pozor.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy