I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

KOFOLA

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 29 říj 2015, 14:10

Takže vezmem to úplne od začiatku, 11.8.2015 som bol prijatý ako Knife admin, všetko bolo v pohode, do 2 mesiacov som na tvojom bezvýznamnom docs bodovaní dostal 4 hviezdičky, všetko bolo v pohode, všetko ako malo, odkedy som bol admin som neporušil ani 1 pravidlo (možno občas omylom som grabol iného, kickol, zabanoval, ale vždy som šiel na TS napísat niekomu), 17.10.2015 som hral na knife, nič som neporušoval, ty si tam prídeš a vidíš že som obišiel niekoho kto čupel a nezabil som ho, a hned mi na steam píšeš "ještě jednou a ruším tě" samozrejme som nechápal pretože som nič neurobil proti pravidlám, takže som odpísal "?" a hned na to odpoveď "ok, ruším tě, nejsem debil a jsi lhář" (nebo něco v tomhle stylu), tak ok, vratme sa do 19.8.2015 to bolo v deň pohovoru a všetko si mi vysvetlil a dokonca si povedal že zdržovanie je iba keď je 1 hráč posledný z teamu a niejak zdržuje hru, či už kempí alebo uteká, alebo taktiež keď su napriklad 2 v teame čo utekajú, takže to sa tiež bere, lenže, na 1hp_pwr_full, som bol prvý na lávke a na ich spawne keď nepočítame tych čo používaju gravity, snád každý bol nažive a ja ho obehnem lebo čupel a hned ma rušíš že to bolo naschval a že klamem, GJ. Vysvetli mi ako môžem zdržovať na takej malej mape keď všetci žijú a ja som prvý a tiež ako to že som podla teba spolupracoval s protihráčom, zatože čupol a ja som išiel inde? Mohla to byť kľudne zhoda náhod, alebo to znamená podla teba že na koho sa kukam prvého tak musím ist nanho? Kďe v pravidlách vidiš že si nemôžem vyberať hráča ktorého zabijem? :D Fakt smiešne kofola, si myslíš že keď si na gamesites už niejaku dobu a dostal si HLSA, a kupuješ si 300 ikoniek tak ta nevyhodia, čo je fakt smutné, lebo niekoho ako ty by mali vyhodiť už dávno za tvoje klamstvá, správanie, namyslenosť... je toho kopa.

A hlavne ma dostalo keď si na kotelne nadával na HerO že laguje a že keď pôjde na GS tak že dostane BAN :D úbohé ako adminom vravíš že lagy banovať nemôžu ale ty sa na inom portále ukazuješ že si HLSA a že môžeš čo sa ti zachce.

Aby som nezabudol ako si mi na kotelne nadával že som decko čo nevie písať, tak tu máš pár odkazov ty gramatik:

... - http://.../forum/showthread.php?385 ... post342590 - zkončil

GAMESITES - prava-l-maximus-t101847.html - vydíš

Ty radšej nepíš o gramatike.

A ešte ma dostalo ako si mi potom dal perma:

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom kofola.
[AMXBans] Si zabanovany permanentne.
[AMXBans] Zabanovana prezyvka : Un1Ty
[AMXBans] Dovod : ' bezmozek + poskozovani adminu a GS celkove , hazeni spatneho dojmu na GS '
[AMXBans] Mozes sa stazovat na svoj ban na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 2233717 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' '
[AMXBans] ===============================================

Stále sa neviem rozhodnúť či to je kvôli tomu že neunesieš pravdu alebo že si prehral na ka_acer_2 (už 3x :D).
A zaujímalo by ma ako poškodujem GS adminov a GS a aký zlý dojem? :D
Nič proti nikomu nemám, to že som sa sťažoval na pár adminov pretože tam chodia nezodpovedný je normálne.
Iba proti tebe mám ako sa správaš, a to bolo mimo GS ešte k tomu, na GS som nič neporušil ani keď si mi zrušil práva.

BTW: Niekto ako ty sa na knife HLSA vôbec nehodí:

1) Nevieš to hrať (čo až tak nevadí, ale myslíš si že keď dáš GS botov tak si pro)
2) Nepoznáš niektoré cheaty ako sa volajú, ak poznáš tak zas nepoznáš čo všetko v nich je.
3) Banuješ nadávky na admina keď ti niekto povie BOT.
4) Definitivné, ako si mne musel písať na steam čo podla mna má, + screen

http://jpeg.cz/images/2015/10/29/kaVW6.jpg :D Vtipné kofola.
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

KOFOLA

od Rumcajz » 29 říj 2015, 14:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: KOFOLA

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 29 říj 2015, 14:13

k tomu prvému odkazu na tvoju gramatiku, tu je to celé, ale môžeš si to najst na kotelne, je to fallenova žiadosť:

Odpověď: Práva na knife
Ahoj
Odkaz od tvojho kamaráta:

Ahoj fallene. Takže tu píšeš, že jsi na GS zkončil, protože jsi přišel na to, že na GS je špatný systém... Pokud dobře vím,tak jsem tě vyhodil protože jsi rozvracel celý knife admin team, dělal neplechu a choval se arogantně a nevhodně na admina. Práva a tvé výhody ti vlezly na mozek. Zabrousím do minulosti. Rok a půl z5 jsem tě chtěl zrušit za neplnní poviností admina. Hráč si tam skáče nak nifu se slow mo a ty jsi 10 minut neudělal nic. X problému na TS kvůli knife gatheru, věčné hádky, kvůli tvé arogance a v neposlední řadě věčné pomluvy, a rozvracení knife admin teamu. Na TS jsi byl z každým největší kamarád a v momentě co odešel si začal pomlouvat a žalovat i za úplné prkotiny. Rozvracel jsi admin team a právě TY neseš zodpovědnost za to, že knife admin team není tak dobrý, co se týče vztahů, jako jiné sekce na GS. Nic méně jsme si na schůzi knife adminů dost vyjasnili a teď všichni vědí, jaký jseš právě ty a co jsi dělal. Málem bych zapoměl. Tvé věčné pomluvy jak ty sám jsi říkal na Vyj****nou kotelnu a tvá nesnášenlivost vůči právě kotelně asi znamenali to, že nemáš jinou možnost a budeš žebrat o práva tu?! Fuck the logic. Te´d malý vzkaz pro toho co tu má na starosti nábor. Hodně dobře si zvaž, zdali obětuješ kvalitu celkového teamu právě touto osobností, která neumí nic jiného než pomlouvat a špinit jména jiných a to často smyšlenými věcmi. Nepopírám, že je kvalitní co se týká rozpoznání cheatu, ale jinak je tento člověk úplně zbytečný. Doporučuji vám si řádně promyslet, jestli si ho pustíte do teamu nebo ne. Dělám nábory adminů skoro 5 let, a vím, že lidi už za tu dbu poznám, no právě fallen za to určitě nestojí. Ale dělejte jak vy myslíte. S pozdravem KOFOLA
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Warden » 29 říj 2015, 14:24

KOFOLA mal by si sa už naozaj spamätať. Viem že nejsom admin nemal by som sa vyjadrovať k príspevku ale berem sa za hráča knifu ktorý je tam aktívny a vie ako to tam chodí. Un1Ty bol jediný admin ktorý bol normálni, ktorý si robil svoju prácu dobre a ty ho vyhodíš a teraz sú tam s prepáčením úplný DEBILI (čest výnimkám Christus) A ostatný admini ma tam grabnú napríklad za blbosť že ked niekoho obídem tak mi dajú grab a berú to ako že by som ho nechával a pritom ho nechcem zabiť lebo si ho chcem napríklad nechať na koniec alebo sa ho proste bojím a nepôjdem do neho. Dobre že sú tam ešte admini ako Christus a Le1ca lebo ten knife by už išiel fakt dole vodou. A k tomu som živý dôkaz že Un1Ty bol naozaj aktívny a jednoslovne skvelý admin ktorému teraz zobral práva KOFOLA.. KOFOLA ber to ako môj názor neber to tak že by som ta neznášal. Mám pred tebou rešpekt ako voči hlavnému adminovy.

S pozdravom 21
[b]Some people just need a high five, in the face with a chair[/b]
Warden
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 29 říj 2015, 16:22

Nezmyselne zvasty

LOCK
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy