• Stránka 1 z 1
VEĽKÉ ĎAKUJEM
Zdravím, práve dnes som po 4 rokoch na GS ukončil svoje pôsobenie, ako hl. admin a aj celkovo.
Možno si viacerí admini alebo aj hráči myslia, že je to ťažké, ale nie je. Najlepšie je brať to ako zábavu, a kým sa dá, tak aj urážať všetkých...
Virtuálny svet pre mňa už neznamená nič, bol som tu asi pred dvomi rokmi non-stop, dal do steamu 700€ a do LoL-ka 300€. Na GS som zakúpil VIP, EVIP, kódy a ďalšie veci v hodnote asi 100€. Dnes to ľutujem a veľmi. Preto všetkým od veku 14 rokov a viac vravím, že nehrajte tie hry o život, hrajte to pre zábavu, nebuďte ako ja. Ja som sa zmenil a hrozne, lenže iba vďaka moji priateľom, nie každý môže mať to šťastie.
A verejne vyzývam všetkých MC adminom, aby nepohli ani prstom a neradili v ničom noblemarovi, on to chce robiť, tak nech si robí. Nie je to váš problém. A lepšie to už nebude.
Samozrejme, že som tu spoznal veľa zaujímavých ľudí, ale aj tupých blbov. Nespravil som nič zlé na koniec, ako to býva. Nevybanoval som server, ani nezmazal topicy...
Odchádzam hlavne kvôli noblemarovi, ktorý si myslí, že je pán, ale nie je. Navyše vrchol bol, keď Kovimu nechcel dať ani súbory zo servera, ktoré sme ja alebo on spravili. Takže tak...
Ale ďakujem za to, že som tu mohol byť a niečo zažiť. Majte sa.
e. Jeffz : Maj sa:)
Možno si viacerí admini alebo aj hráči myslia, že je to ťažké, ale nie je. Najlepšie je brať to ako zábavu, a kým sa dá, tak aj urážať všetkých...

A verejne vyzývam všetkých MC adminom, aby nepohli ani prstom a neradili v ničom noblemarovi, on to chce robiť, tak nech si robí. Nie je to váš problém. A lepšie to už nebude.
Samozrejme, že som tu spoznal veľa zaujímavých ľudí, ale aj tupých blbov. Nespravil som nič zlé na koniec, ako to býva. Nevybanoval som server, ani nezmazal topicy...
Odchádzam hlavne kvôli noblemarovi, ktorý si myslí, že je pán, ale nie je. Navyše vrchol bol, keď Kovimu nechcel dať ani súbory zo servera, ktoré sme ja alebo on spravili. Takže tak...

Ale ďakujem za to, že som tu mohol byť a niečo zažiť. Majte sa.
e. Jeffz : Maj sa:)
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
VEĽKÉ ĎAKUJEM
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VEĽKÉ ĎAKUJEM
Keby nikto neplatil za hry, tak ziadne hry niesu 
dik za odvedenu pracu

dik za odvedenu pracu

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1