I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

ExEx / HideNSeek

Příspěvekod iDeviLeKKK » 29 říj 2015, 09:26 VIP

Ahojte, předem mě omluvte, že nemám žádný důkaz, ale doufám, že se to vyřeší rozumne.

No, hrál jsem po dlouhé době na Hide n seeku (28.10), kde se hrála mapa fnz_hide nebo nějak tak, v místnosti bylo TT na krabici, tak jsem šel skákat bloky aby jsem se k němu dostal, už jsem byl na posledním bloku, když mě a hráče Becko hodil o zem, s hráčem jsme neměli ani tušení, že TT uteklo a nebyli jsme ani nějak upozorněni, potom co nás zabil, nám neodpovídal a to mi vadilo, jelikož jsem si byl vědom, že jsem neudělal nic špatného, bohužel se většinou nastvu, když mi administrator dá slay a ani mi pak neodpoví, toť vše a doufám že se mi admin vyjádří a tato téma se nezamkne, jelikož nemám důkaz, ale pochopte prosím, když na hide n seeku zapnu toceni dema, klesají mi fps a to se poté nedá hrát.

Předem díky, iDeviLeKKK.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

ExEx / HideNSeek

od Rumcajz » 29 říj 2015, 09:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ExEx / HideNSeek

Příspěvekod eMkac » 30 říj 2015, 12:06

Ahoj,

Jedná se o mě, ale asi tě zklamu, opravdu si nepamatuju za co jsem tě grabl a už vůbec nevím kde, jelikož já za den grabnu tolikrát, že je nemožné si to pamatovat.
Víc ti k tomu neřeknu, ale jestli si myslíš že jsem tě grabl (neoprávněně), tak si toč dema a příště bude jasno ;)
eMkac
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod iDeviLeKKK » 30 říj 2015, 12:22 VIP

Dobře, díky že jsi se vyjádřil, bohužel na hns točit demo nebudu, pak bych ani hrát nemohl a točit demo, vůbec si neužít hru, jen smysl poškodit admina, tak to mi fakt za to nestojí.
Ale fakt díky že jsi se vyjádřil a nezamítla se hned tato stížnost. :)
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Karmik66 » 30 říj 2015, 12:54 VIP

Točením dema by ti FPS neměly nijak extra padat... Jestli chceš, napiš mi někdy a můžeme se podívat, jestli se s tím dá něco dělat ;)

Jinak stížnost vyřešená, lock.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Stížnosti na Adminy