Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

HNS - BaSss

Příspěvekod basss1234 » 30 říj 2015, 14:25

Server # 1
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom BLACKPRINCE^.
[AMXBans] Si zabanovany permanentne.
[AMXBans] Zabanovana prezyvka : BaSss < eF >
[AMXBans] Dovod : ' Cheating [MultiHack] '
[AMXBans] Mozes sa stazovat na svoj ban na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 113057658 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' 212.79.110.53 '
[AMXBans] ===============================================
BaSss < eF > connected
Couldn't open file overviews/hns_floppytown.txt. Using default values for overiew mode.
BaSss < eF > is joining the Terrorist force
Alias name is invalid
Alias name is invalid
Alias name is invalid
Alias name is invalid
Alias name is invalid
Kicked by Console: Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Podivej se do konzole!

Dobrý den, dnes jsem dostal ban prý za "multihack" jak já vidím, adminovi asi nedochází co je to multihack...No, ale každopádně o tom by měli být správní admini přeškoleni co je multihack a rozeznávat cheaty. Myslím si, že hodně lidí mě zná, a to že já skáču nějaký "vysoký stat" když to tak řeknu, a nebo že se mi povede dát 97 % sync při tom o sync to vůbec ale vůbec neni, měli by jste se zamyslet než dáte někomu ban ještě za s prominutím "hovadinu", admin který má práva týden a neskočí ani 250, tak mi asi závidí, no já jen chci demo a pokud nebude prokazatelné, žádám tímto o Unban. ps: nemyslím si, že člověk co hraje hns minimálně rok, by neměl mít oprávnění banovat za "multihack" když ani neví co to je a za tu dobu ani tolik hns cheatů nepozná. // BaSss
basss1234
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

HNS - BaSss

od Rumcajz » 30 říj 2015, 14:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: HNS - BaSss

Příspěvekod basss1234 » 30 říj 2015, 14:28

Ještě bych chtěl doplnit, že na serveru "lítá" plno jinejch NS i steam cheaterů co dávaj bud only 100 sync když už sme u toho, a nebo prostě jen tak poletujou po mapě s SGS scriptem, ale admin nic nedělá a když mu někdo napíše, řekne že ho neviděl :( smmutný to server¨s takovým přístupem
basss1234
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TrEgL1GeM » 30 říj 2015, 15:00

Je dosť smutné že mi ideš vypisovať na STEAM ale dobre . Ok demo ti dám viacerý hráči sa sťažovali že máš cheaty a včera škoda že som si to neodfotil skočil si cj 275 na 293 cj pre. Máš to pekne nastavené niekedy skočím pekne a niekedy cheaty zapínaš a vypínaš. Ak tam nebudú cheaty sa ospravedlňujem ale ak budú BAN ti zostáva. + S Electrom ste si písali a s toho chatu vyznelo že si sa bál Adminov Admina NoKia čo som dal včera BAN. A to je úplne jedno že som ti dal MH perma ako perma. - http://leteckaposta.cz/954301017 .
TrEgL1GeM
Mistr
Mistr

Příspěvekod basss1234 » 30 říj 2015, 15:14

No super demo, já nevidím ani jeden jump/stat zapnutý, a to že jsem si psal s fake "electro" kterej tam sám běhá se 101xD ale to tě nezajímá, je moje věc, když oni mi vypisuje na steamu, že jsem zaplý, a to že ti pošle že se bojim amina :D nic neznamená když si z něj dělam srandičky, ale to si přeber jak chceš, na demu neni ani jeden stat zapnutý, zapínám a vypínám, mám tam několik možností pči 276 pre lj a 297 pre mcj a proč teda nezajebu 270+ nebo 255+ ? zrovna jsem vypnul ? absolutně na tom demu neni nic zaplé jsou tam nějaké staty a nějaké staty low kdy se netrefim do klepů klávesnice...takže čekám na vyjádření a popř. Unban, čisté demo, to kdyby si mě točil včera třeba nebo před týdnem tak pak bys "plakal" co jsem dával za staty. prober se a začni se koukat po "fake electrech"...
basss1234
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Karmik66 » 31 říj 2015, 13:14 VIP

K dokonalosti ti chybí ještě přenastavit pár příkazů, pak už to fakt bude úplně "neviditelný" :lol:

http://www.gamesites.cz/forum/chcem-vym ... 61721.html
http://www.gamesites.cz/forum/chces-unb ... 61717.html

UB se zamítá.

Lock.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Unban Žádost