Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Unban CSGO

Příspěvekod Kingmans » 31 říj 2015, 14:45

Zdravím, před chvílí jsem dostal ban na CS:GO dd2 only serveru, vlastně za nic...Nebejt toho, že jsem držel v tabulce suveréně první místo, protože mezi silverama je to lehký, tak proti mě hrál i admin, nick: Kamikaze, asi psychicky neunášel, že jsem ho pořád lehoučce zabíjel, tak mě vylískal za to, že když jsem se vracel z longu a bomba byla plantnuta na Bčku, tak jsem koukal z T spawnu na mid/ct, kdyby prošli, tak je lehce zabiju bez problému, admin podle mě zneužil svůj post, když na mě použil nějaká práva v tu chvíli. Tak jsem to potom neunesl já, protože nemyslím si že hraju špatně a že za kempení 10 sekund cca na T spawnu v dobrým slova smyslu je nespravedlivé mě trestat, tak jsem mu napsal upřímně něco v tom smyslu že je to "čurák", dobrý, za jedno slovo dostat ban, kvůli tomu jestli je pan administrátor citlivka ze silveru...můj nick je Kingmans a kolem nicku mám ještě takový hovadinky, jsem 4. v ranku...nevím co tu ještě psát, nebudu se řídit podle vzoru, protože správný postup nedodržel ani člen vašeho admin teamu.:))

S pozdravem Kingmans
Kingmans
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Unban CSGO

od Rumcajz » 31 říj 2015, 14:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Unban CSGO

Příspěvekod Camikk » 31 říj 2015, 14:58

Zdravím,

To co píšeš, je částečně pravda :) vylískal jsem tě, ale nebyla droplá bomba :) bomba byla položená na B a ty jsi na T-spawnu koukal na mid a to vylískání bylo za campení na spawnu ...
Dále k těm nadávkám .. Kdybych projel všechny dema co točím, tak bych za dnešek našel min. dvě upozornění tobě, že máš přestat nadávat a vyjadřovat se na serveru neslušně ... Takže potom co jsi mi napsal, že jsem "censored" jsi dostal ban na hodinu ... podle mě by ti jiní adminé dali delší ban :)
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím. ;-)
CS:GO Admin - 30.10.2015
CS:GO Server Admin -> 7.4.2016
CS:GO CheatHunter -> 14.2.2016
CS:GO Hlavní Server Admin -> 31.7.2016

*Chaos<>Kamikaze*
Camikk
Zkušený
Zkušený

Re: Unban CSGO

Příspěvekod Egii » 31 říj 2015, 15:08 VIP

Jak píšeš, šel si z longu na T spawn hlídat mid. Na spawnu nemáte co kempit ani i když je položená bomba, maximálně když jdete savovat zbraně. Z longu si mohl běžet přímo na šikmou-long a dívat se na CT spawn, takhle si mohl dávat dřív informace, jestli někdo mid prošel či ne. Nakonec jak se dívám na tvůj hlstats, můžeš být rád za ban jen na 1 hodinu...

Unban žádost se zamítá.

Adminovi bylo domluveno, co smí a nesmí psát do žádosti!

LOCK!
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán

MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin

CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor

Aktuálně