• Stránka 1 z 1
kdo dal prava KAMIKAZEMU???
Zdravim hosi,
nevim jestli admin Kamikaze je vubec clovek na svym miste...dnes cca kolem 16:15 se na server napojil cheater( muzu dodat demo) a hral si na serveru v klidu pul hodiny, nez po domluve s jinym adminem( tusim, ze je to admin-nick KRCHNA) dostal onen cheater KICK!!!!!! tak kde to jsme?!
cheater mel nastaveny script na change nick name, takze se admin KAMIKAZE vymluvil na to, ze mu nemuze dat ban, kdyz si meni jmena....? opravdu, clovek na svym miste...kdyz jsem mu poslal command na BAN pres consoli, tak ho ignoroval...
cheater Allahu Akbar" STEAM_1:0:64549628
prokazatelny AB, WH
chci odpoved, co bude dal s adminem KAMIKAZE...diky za vyjadreni
btw? mam nahrano 2,3k hodin a jsem rank GE, admina jsem delal 2 roky na 1.6 na "Reklamu jsem dal pryč.",takze vim, o cem je rec
diky,
KOF!
nevim jestli admin Kamikaze je vubec clovek na svym miste...dnes cca kolem 16:15 se na server napojil cheater( muzu dodat demo) a hral si na serveru v klidu pul hodiny, nez po domluve s jinym adminem( tusim, ze je to admin-nick KRCHNA) dostal onen cheater KICK!!!!!! tak kde to jsme?!
cheater mel nastaveny script na change nick name, takze se admin KAMIKAZE vymluvil na to, ze mu nemuze dat ban, kdyz si meni jmena....? opravdu, clovek na svym miste...kdyz jsem mu poslal command na BAN pres consoli, tak ho ignoroval...
cheater Allahu Akbar" STEAM_1:0:64549628
prokazatelny AB, WH
chci odpoved, co bude dal s adminem KAMIKAZE...diky za vyjadreni
btw? mam nahrano 2,3k hodin a jsem rank GE, admina jsem delal 2 roky na 1.6 na "Reklamu jsem dal pryč.",takze vim, o cem je rec
diky,
KOF!
- djkofi
- Kolemjdoucí
kdo dal prava KAMIKAZEMU???
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kdo dal prava KAMIKAZEMU???
Tak když jsme u toho, tak ten cheater měl jiné SID než ta, kterou si sem poslal... Aby admin zasáhnul, potřeboval by přístup do banlistu a on ho nemá...
Stížnost se zamítá, LOCK!!!
Stížnost se zamítá, LOCK!!!
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
-
Egii - Redaktor
Re: kdo dal prava KAMIKAZEMU???
jen pro info, na serveru jsem byl i já a cheatera řešil, ty si totiž představuješ že jsme supermani a umíme se nacpat do PC a drátem se přemístit k danému domů a zmlatit ho nebo co, tím scriptem nám téměř znemožnil práci tím pádem chvíli trvalo, než jsme ho zabanovali.
čest
ps. až příště budeš podobnému zjištovat SID aspoň se nesnaž když nevíš jak, to co si poslal byla sid uplně někoho jiného.
čest
ps. až příště budeš podobnému zjištovat SID aspoň se nesnaž když nevíš jak, to co si poslal byla sid uplně někoho jiného.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1