Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: aktualizacia map

Příspěvekod N3mO » 04 zář 2015, 15:46

keron, nie všetko sa točé okolo bloodu. :) sú tu aj iné serveri.
terence, 3 poriadne kempy. Inak sa mi páči tvoj styl počítania. až na to, že vačšinou tam máš len plochu, na ktorú sa dá tažšie dostať. To má s kempom pramálo spoločného a ten kemp pod schodami. Tam za 40 minútovu mapu v leze asi tak 5 ľudí a z toho sa 3 tam idú len preto, že je veľa zm a potrebujú sa rýchlo schovať. :)
)
N3mO
Mistr
Mistr

od Rumcajz » 04 zář 2015, 15:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod TitaniusOcelkuj » 04 zář 2015, 18:32

Ale zbytocne sa tu snazite.TU sa nikdy NIC nezmeni kedze vzdy ked sa nieco navrhne nejaky zato zodpovedny clovek najde milion dovodov preco sa to neda. Vacsinou su to samozrejme banality, ktore by schopny clovek zvladol za par minut/hodin ale tu vela schopnych nie je. A najcastejsia odpoved je - "ak sa nepaci tak tu nehraj." alebo " urob to sam " .
TitaniusOcelkuj
Amatér
Amatér

Příspěvekod Mexxis » 04 zář 2015, 21:28 VIP

Proč vytvářet nové mapy a hledat mappera ? Upravit mapu tak aby se nedostali do txt snad umim i já, Dát tam prostě menší střešní texturu a hotovo, Problém vyřešen, Nebo, Taky problém vzít blok a udělat do něj kabinku a hned tam je 4 kemp, Pokud vím od basebuilderu se to moc neliší tam to lidi stíhají do 2min tak nevím proč né tady do pár hodinek, A ohledně zm_dd_evolution je moc velká ? Co je potom army beta či Base_humans_lg ? Aj tak hráči co tam měli evip tak asi dalších 30% už tam moc nechodějí (Pucik,Critical,Trochu aj terence,Browen,Gashiraki) i já, Protože je to furt dokola, Proč máme furt dokola měsíce hrát stejné mapy? To je něco jako opakovat stejnou látku ve škole už 2 rok, Jsem zvědavej kdy pomine blood jako avatar, Kde už jsem prodal evipko jednomu člověku..
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Gazton » 05 zář 2015, 16:05

Souhlasím s Kerem. Stálo by to za to.
Gazton
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod MgrTERENCE » 05 zář 2015, 16:22

N3mO píše:keron, nie všetko sa točé okolo bloodu. :) sú tu aj iné serveri.
terence, 3 poriadne kempy. Inak sa mi páči tvoj styl počítania. až na to, že vačšinou tam máš len plochu, na ktorú sa dá tažšie dostať. To má s kempom pramálo spoločného a ten kemp pod schodami. Tam za 40 minútovu mapu v leze asi tak 5 ľudí a z toho sa 3 tam idú len preto, že je veľa zm a potrebujú sa rýchlo schovať. :)
)

Co sa tyka tych ploch a tazsie dostupnych ploch to je pravda ale tam vacsinou su naj hraci ktorym ide o to aby si vybehali ten ADRENALIN co ste tam dali po update takze zo srandy to tam nie je alebo potom chcete aby vsetci cucali v jednom kempe a cakali na inf ako je to v zm_egyptian ?? ved aj ty si hrac ak si dobre pamatam tak urcite mi das za pravdu ze behat treba po mape aj s termom to je sranda a nie cakat v kempe s xyz hracmi vedla seba :D :D co sa tyka tej kempy pod rebrikom ano chodi tam malo ludi ale vies preco ? lebo vznikol crab zombie a 5 sek nesmrtelnost na spawne po znovuzrodeni zombika takze ten crab tam ma velku vyhodu preto tam nik nechodi lebo je to ako samovrazda ked sa zrodi vedal kempu :D a na schovanie je to nic moc kedze ta tam kazdy vidi :D
MgrTERENCE
Amatér
Amatér

Příspěvekod Karelesky23 » 05 zář 2015, 21:09

Souhlasím :-))))
- Hráč CS:GO
- Hráč Cs 1.6
- Dávný admin na JB #4.
- TOP GUYS: Kofola , Falqo
Karelesky23
Amatér
Amatér

Příspěvekod keron » 14 zář 2015, 17:21

Dnes 14.9.2015 o cca 18:00 na servere zombie blood 1 pri pocte hracov 29 boli na vyber tieto mapy.

1. Artic Fun - mala mapa
2. Egypt - mala mapa
3. Worlds Stars - mala mapa
4. New Mill - sporadicky volena, dobra mapa
5. Piss2 - nezmyselna mapa
6. Toronto - nezmyselna mapa

Ako skoro vzdy hraci zvolili 1. Poukazoval som v minulosti na fakt ohladom jednostrannosti hranych map a ich neoblubenosti. Argument: "mozte si zvolit zo siestich map" neobstoji, kedze su na vyber zle mapy. A to je slabe slovo, proste uplne prihluple mapy. Poukazujete na hracov a ich chyby pri volbe, tu by som sa vsak zastavil a pouvazoval, aky vyber nam ponukate. Taktiez je chyba u vas, ked si neuvedomujete, ze pocas tych rokov sa hraci nenaucili volit mapy podla obluby, ale velka vacsina odklikne cislo 1, aby to menu mali pocas hry z krku.

Navrhujem, aby sa zmenilo votovanie map. Medzi predposlednym a poslednym kolom zastavte cas na par sekund, nech sa objavi kurzor mysi a nech clovek mysou odklikne mapu. Neviem, ci je to realizovatelny napad, ale aspon som zo seba nieco vypotil. Pripadne zastavte cas medzi predposledny a poslednym kolom a nechajte votovat ludi, ako je to aj teraz. A zmente prosim mapy. Alebo s tym uz nieco urobte. Dakujem.

Pozdravujem.
keron
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SieurDesto » 14 zář 2015, 21:59 VIP

Na serveru jsou ony menší mapy aby vyhovovali updatu.. Velké mapy jsou téměř nehratelné. Souhlasím s tebou ohledně té piss2 a torronto že jsou nanic ale ten zbytek je podle mě tak akorát velký pro potřeby tohoto updatu.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Mexxis » 15 zář 2015, 20:22 VIP

Ehm, A co tam pak dělá Army beta která je asi ze všech nejvíc votovaná, Nebo base humans ? Lebo biohazarad je snad tiež malá ?? Neni ! Rád bych navrátil mapu jako je zm_dd,zm_dd_evolution , Aspon to zkusit či tak,, Lebo pokud opčas vidím tak arctic fun je mapa taková záložná, Když vidím že mají na výber i base humans či army betu nebo dusty camp tak hlasujou pro tyhlety, Ale když tam jsou na výber mapy piss,toronto, Tak protože se málou hrajou a skoro nikdo je nezná tak hlasujou pro arctic fun,
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Luther » 20 zář 2015, 12:23

SieurDesto píše:Za mapu zm_energy_neon bych byl taky rád, byla to taková menší ale skvělá mapa, stačilo by upravit to, aby se lidi nemohli bugovat do txt.

Jedna z map, která mi na Zombie nejvíce chybí. :cry: Ale pokud vím, tak nebyl problém jenom s bugováním do textury. Ta mapa měla takovou koncepci - velký prostor, který byl náročný na vykreslení CPU, že trochu lagovala a celkově tam měli hráči nižší FPS v centrální části mapy. ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod keron » 29 říj 2015, 23:18

Dobry vecer.

Tak ako s touto temou?

Bolo by teda mozne vymazat jednu z map pis2 alebo toronto a nahradit ju mapkou dust2 , ktora sa uz v minulosti hravala?
keron
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ToXo456 » 02 lis 2015, 17:06

Porozprávam sa o tom s HLSA, ak bude možnosť nové mapy sa nahodia, ak sa tam vyskytne problém tak bohužiaľ.

LOCK.
*14.3.2015
† 26.12.2015 †

Všetko raz skončí...
ToXo456
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Předchozí

Zpět na Zombie Servery