I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Spirith, Smokey, BoxoB / neplnění povinností admina

Příspěvekod sender » 02 lis 2015, 18:57

Simona si vzal hráč oggy, který očividně nezná pravidla a admini s tím nic neudělali.
Napřed chtěl dát mód, přestože byl vůdce gangu. Když jsme jej upozornili že nemůže, tak se přímo zeptal "A proooč?"
Na to asi minutu nemluvil a potom se zeptal, jak se píše ten příkaz na /smenu.
Cely otevřel v čase 0:08, přitom je povinnost Simona je otevřít do 1 min.!
Admini ho stále nechali u CT, ba dokonce mu pořád nechali Simona..

Simon dal příkaz "Jděte do klece na zadní stěnu a tam pusťte klávesnici a myš. MEZERA. Kdo se pohne má kill." Hráči správně měli uposlechnout poslední příkaz který zněl "Kdo se pohne má kill" a neměli se hýbat.
Oggy potom začal zabíjet hráče kteří pustili klávesnici a myš na jeho příkaz všude jinde jen ne v boxu na zadní stěně (nestihli tam doběhnout) Admini však ani teďkom nezasáhli proti jeho FK!
Na to se začne sám přiznávat když poví, že je zabil protože měli pustit klávesnici a myš až v kleci na zadní stěně - což nebyla pravda. Admini pořád nic..
Za chvíli Simona upozornilo jedno CT že tam má stát na schodech ještě jednoho T který poslechl příkaz protože pustil klávesnici a myš. Oggy mu dal taky FK. Admini? Všichni tři admini opět nereagovali na průběh hry!

Demo http://leteckaposta.cz/522945564

16:25 si vezme Simona
17:40 cely stále nejsou otevřené a ptá se jak se píše /simon
18:15 otevírá cely 8 sec. do konce odpočtu
18:20 začíná se zamotávat do svých příkazů a neví co povídá, dává FKs
19:30 jej upozorní CT a dává další FK

Admini byli celou dobu přítomni. Smokey se Spirithem mluvili do voice. Spirith dělal vzpouru tak čekal až Simon s hráči odejde aby mohl jít do zbrojky. Kdyby se chtěli vymlouvat že nebyli ve hře nebo podobně..
sender
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Spirith, Smokey, BoxoB / neplnění povinností admina

od Rumcajz » 02 lis 2015, 18:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spirith, Smokey, BoxoB / neplnění povinností admina

Příspěvekod ExPerT » 02 lis 2015, 19:57

Cas 19:55 cca je vidno,ako priam vychadzam zo zbrojnice a kupujem si este len gunu nakolko som bol AFK,ked som prisiel,nevedel som co sa deje,ake su prikazi,vobec nic takze nechapem,preco si sem zahrnul aj mna,tolko kumne.
ExPerT
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Smokeyy » 02 lis 2015, 20:24

Nevím jak teda ostatním, ale mě ten příkaz přišel normální. Mě hned došlo že to "Kdo se pohne kill" bylo myšleno na to, že mají až na zadní stěně pustit klávesnici a myš.
Obrázek - Stále hrdý fanoušek SPARTA PRAHA :)
Obrázek
Smokeyy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Spirith » 02 lis 2015, 20:28

Je mi ľúto ale potom som toho oggyho príkazy príliš nevnímal. Priznám sa že som sa sústredil na vzburu a nesledoval som hru. Preto som sa aj potom pýtal že kto dal FK či ty, žiadnej odpovede sa mi nedostalo. Som si vedomí svojej chyby a zodpovedne prijmem trest.
Spirith
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 02 lis 2015, 20:47

Admin BoxoB byl AFK, věřím že jinak by zasáhl.
Admin Spirith se omluvil, bylo mu vše řádně vysvětleno a věřím, že příště se bude více věnovat práci admina a povinnostem z toho plynoucích..
Adminovi Smokey bylo taktéž vše řádně vysvětleno a nemám důvod nevěřit, že bude příště vše ok.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy