• Stránka 1 z 1
Apacu / nadržování, nezájem řešit FK, arogance
Dostal jsem FK od hráčky Anett, která nezná pravidla.
Byli jsme v bludišti a Simon řekl že přežijou první tři co tím projdou. Neřekl že pak pustíme klávesnici a myš, ani že se máme někde postavit a čekat. Jak se vždycky říká aby hráči neutekli.
Já prošel jako první a když nebyly žádné příkazy ani zákazy, tak jsem šel na skůtry. Simon si všiml že jsem odešel tak dal příkaz aby se všichni vrátili zpět na zelené políčko. Okamžitě jsem se otočil a plnil Simonův příkaz. V tom mě Anett zabila.
Snažil jsem se na serveru vysvětlit hráčce že udělala chybu. Nepochopila to.
Snažil jsem se proto prosit admina o pomoc s FK. Bylo mu to jedno.
Admin Apacu nevěděl proč jsem dostal kill, říkal Anett aby mi to vysvětlila. Ta napsala jen "Už jsem to psala".
Na to mi Apacu pověděl že jsem FK nedostal.
Korunu tomu nasadil tím že byl arogantní.
Napsal jsem "Apacu ty ses mě ani nezeptal co se stalo a píšeš že mi FK nedala" a on odpověděl "jn no.."
To je vrchol všeho.
Takhle vaši admini pomáhají hráčům když je žádají o pomoc?
Ani neměl snahu se mě na situaci zeptat, prostě nechal tu holku hrát a porušovat pravidla dále..
Demo http://leteckaposta.cz/608996207
31:30 Vysvětlil Simon co se má dělat
32:15 odcházím protože můžu a dostávám FK
Hned na to admin nadržuje holce místo aby nestranně řešil problémy na serveru.
Na demu je taky vidět že i hráči je upozorňují že jsem dostal FK ale pan admin a jeho milá nic..
Screen 1 https://ctrlv.cz/shots/2015/11/04/O1ZZ.png
Screen 2 https://ctrlv.cz/shots/2015/11/04/VBp2.png
Byli jsme v bludišti a Simon řekl že přežijou první tři co tím projdou. Neřekl že pak pustíme klávesnici a myš, ani že se máme někde postavit a čekat. Jak se vždycky říká aby hráči neutekli.
Já prošel jako první a když nebyly žádné příkazy ani zákazy, tak jsem šel na skůtry. Simon si všiml že jsem odešel tak dal příkaz aby se všichni vrátili zpět na zelené políčko. Okamžitě jsem se otočil a plnil Simonův příkaz. V tom mě Anett zabila.
Snažil jsem se na serveru vysvětlit hráčce že udělala chybu. Nepochopila to.
Snažil jsem se proto prosit admina o pomoc s FK. Bylo mu to jedno.
Admin Apacu nevěděl proč jsem dostal kill, říkal Anett aby mi to vysvětlila. Ta napsala jen "Už jsem to psala".
Na to mi Apacu pověděl že jsem FK nedostal.
Korunu tomu nasadil tím že byl arogantní.
Napsal jsem "Apacu ty ses mě ani nezeptal co se stalo a píšeš že mi FK nedala" a on odpověděl "jn no.."
To je vrchol všeho.
Takhle vaši admini pomáhají hráčům když je žádají o pomoc?
Ani neměl snahu se mě na situaci zeptat, prostě nechal tu holku hrát a porušovat pravidla dále..

Demo http://leteckaposta.cz/608996207
31:30 Vysvětlil Simon co se má dělat
32:15 odcházím protože můžu a dostávám FK
Hned na to admin nadržuje holce místo aby nestranně řešil problémy na serveru.
Na demu je taky vidět že i hráči je upozorňují že jsem dostal FK ale pan admin a jeho milá nic..
Screen 1 https://ctrlv.cz/shots/2015/11/04/O1ZZ.png
Screen 2 https://ctrlv.cz/shots/2015/11/04/VBp2.png
- sender
- Kolemjdoucí
Apacu / nadržování, nezájem řešit FK, arogance
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Apacu / nadržování, nezájem řešit FK, arogance
Chci se adminovi omluvit. Kdybych věděl že je to jeho holka, smířil bych se s FK a hrál dál..
Vím a chápu, že ne každý má to štěstí najít si normálně přítelkyní a jsou takoví co to dělají po netu. Netušil jsem však, že mezi ně patří i admin Apacu a Anett.
HLSTATS
Vím a chápu, že ne každý má to štěstí najít si normálně přítelkyní a jsou takoví co to dělají po netu. Netušil jsem však, že mezi ně patří i admin Apacu a Anett.
HLSTATS
Anett: 2015-11-04 17:39:52 Apaču =D Po tvojom boku až do smrti =D.
Apacu: 2015-11-04 17:39:57 (Team) jj :*
Anett: 2015-11-04 17:40:03 (Team) :3 :*
- sender
- Kolemjdoucí
Admin Apacu se jasne vyjadri, proc neplni svoje povinnosti na serveru.
Ja bych se s faktem, ze jde o holku nesmiril, proto rad uvidim vysvetleni od daneho admina, proc hracce nadrzoval. Invektivy ze strany stezujiciho se vuci adminovi jsou naprosto zbytecne.
Ja bych se s faktem, ze jde o holku nesmiril, proto rad uvidim vysvetleni od daneho admina, proc hracce nadrzoval. Invektivy ze strany stezujiciho se vuci adminovi jsou naprosto zbytecne.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Zdravím
Máš pravdu, opýtal som sa Anett začo ťa zabila nech ti to vysvetlí ona odvetila že ti to už vysvetlila a ja som to ďalej neriešil, no nemal som dôvod jej neveriť, na tej mape sa toho udialo hrozne veľa padli veľa FKli veľa vzbury atď. No samozrejme hráč čo sa sťažuje má vo všetkom pravdu, chyba bola na mojej strane a tým sa ti chcem ospravedlniť za moju aroganciu, neriešenie FKlu, takzě ešte raz sa ospravedlňujem, a samozrejme som pripravený niesť zato akékoľvek následky
Máš pravdu, opýtal som sa Anett začo ťa zabila nech ti to vysvetlí ona odvetila že ti to už vysvetlila a ja som to ďalej neriešil, no nemal som dôvod jej neveriť, na tej mape sa toho udialo hrozne veľa padli veľa FKli veľa vzbury atď. No samozrejme hráč čo sa sťažuje má vo všetkom pravdu, chyba bola na mojej strane a tým sa ti chcem ospravedlniť za moju aroganciu, neriešenie FKlu, takzě ešte raz sa ospravedlňujem, a samozrejme som pripravený niesť zato akékoľvek následky
-
Apacu98 - Zkušený
S adminem situaci probereme a doplníme verdikt.
Stížnost oprávněná
lock
Stížnost oprávněná
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1