• Stránka 1 z 1
[PC] VIRUS - HELP
- Jaký máte přístroj ? NTB - NOTEBOOK
- Jaký máte operační systém? Windows 10
- Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Nevím možno když som stahoval nejaké neoverené súbory a pod.
- Stručný popis vašeho problému No zdravím .... v mojom NTB sa nachádzajú vírusy oskenované pomocou Reimage (asi 3 vírusy) a teda ja som asi najviac zaregistroval iba ten vírus, ktorý vyhadzuje tie reklamné tabuľy na internete a to príliš sťažuje moje surfovanie a pod. Len, mi dajte nejaký stručný návod ako ho odstrániť alebo nejaký link na to a pod. .... už to mám asi 2 mesiace a teda som aj na internete hľadal nejaké návody a teda sú to skor také, čo musím zaplatiť za ten antivírus a podonbné ...
- Jaký máte operační systém? Windows 10
- Kdy, nebo co mohla být příčina vašeho problému? Nevím možno když som stahoval nejaké neoverené súbory a pod.
- Stručný popis vašeho problému No zdravím .... v mojom NTB sa nachádzajú vírusy oskenované pomocou Reimage (asi 3 vírusy) a teda ja som asi najviac zaregistroval iba ten vírus, ktorý vyhadzuje tie reklamné tabuľy na internete a to príliš sťažuje moje surfovanie a pod. Len, mi dajte nejaký stručný návod ako ho odstrániť alebo nejaký link na to a pod. .... už to mám asi 2 mesiace a teda som aj na internete hľadal nejaké návody a teda sú to skor také, čo musím zaplatiť za ten antivírus a podonbné ...
- Veaz
- Kolemjdoucí
[PC] VIRUS - HELP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIRUS - HELP
Pardon mám iba jeden vírus a teda konkrétne tie reklamy. https://ctrlv.cz/22mv
- Veaz
- Kolemjdoucí
Aha diky to mi ani nenapadlo že to tu bude 

- Veaz
- Kolemjdoucí
U toho ESET SYSRESCUE mi nejde načítať to menu keď zapnem PC aj s pripojeným USB. Keď zálohujem tie dáta na usb tak sú tam iba 2 súbory a tu "autorun" a nejaký eset ktorý mi ide v Skicáre otvoriť. Len chcem vedieť, ako nastaviť to automatické zapnutie tých záchranných diskov alebo čo
- Veaz
- Kolemjdoucí
Radšej som to preinštaloval a teda je všetko o.k. a proč sa nezapájajú aj iní supporteri? Tak dik ze si sa snazil fattalvirus ... Tie programy si skúsim neskôr a ... Locknite
- Veaz
- Kolemjdoucí
Jen doplním: Pokud máš "vir" typu, že ti na internetu vyskočí všude nějaká reklama.. Tak na odstranění je lepší, Malwarebytes' Anti-Malware než Eset

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1