• Stránka 1 z 1
[vyreseno] Furien
Čauko chtěl bych se zepat ako přeskinujem Super Knife(SK) na furienu a ještě bych chtěl poprosit o link na skin zakladnich granatu SMOKE FLASH HE granaty předem dík
S pOzDrAvEm: strafe hack v 4.0 FuRiEn LeGeNdA
-
strafehack - Amatér
[vyreseno] Furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Furien
Ahoj, knife si preskinuješ tak že, keď se otvoríš zložku kde sú modely v složke s csko nájdeš tam v_knife.mdl- Otvoríš si zložku kde máš csko
Otovríš si CStrike
Models
Nájdeš v_knife.mdl
stiahneš si nový knife z webu(alebo kde chceš)
vložíš ho do tej zložky kde je ten v_knife.mdl a das přesmístnit a nahradit -- Jedna vec hotová!!
ako si stihaneš default granáty??
-netreba ich sťahovať stačí keď si ich v tej zložke models nájdeš pod názvom v_flashbang v_hegrande v_smokegrande.. Tie naskinované ostrániš a necháš to tak pri zapnutí csko a hoci akého server od Gs.CZ sa ti okamžite stiahnu default granáty.
Z mojej strany všetko prajem dobrú noc

ako si stihaneš default granáty??
-netreba ich sťahovať stačí keď si ich v tej zložke models nájdeš pod názvom v_flashbang v_hegrande v_smokegrande.. Tie naskinované ostrániš a necháš to tak pri zapnutí csko a hoci akého server od Gs.CZ sa ti okamžite stiahnu default granáty.
Z mojej strany všetko prajem dobrú noc

Secret Supporter. PM ME
-
Dreamek - Zkušený
Takže poslal jsem ti do PM odkaz na stránku se skinama.1.Počítač--uložistě kde to máš-program x files(86)-Steam(popřípadě CS)--Steam Aps--Common-hallife--cl_models-tam ten odkaz na skin přetáhneš tod vše:)
E.By Love# Proč ta zelená? Bolí mě oči
E.By Love# Proč ta zelená? Bolí mě oči

-
TomMyGS - Mistr Yoda
diky moc lidi a ještě bach chtěl poprosit jestli nemá někdo link na zakladni skin granatu nenašl jsem je potřeboval bych tyto prosím: SMOKE
FLASH
HE
FLASH
HE
S pOzDrAvEm: strafe hack v 4.0 FuRiEn LeGeNdA
-
strafehack - Amatér
strafehack píše:diky moc lidi a ještě bach chtěl poprosit jestli nemá někdo link na zakladni skin granatu nenašl jsem je potřeboval bych tyto prosím: SMOKE
FLASH
HE
prečítaj si môj príspevok ďakujem
Secret Supporter. PM ME
-
Dreamek - Zkušený
Tady je máš.
Abys to zprovoznil, jdi do složky cstrike_downloads/models/gs_furien_mod a dej tam obsah toho archivu
Abys to zprovoznil, jdi do složky cstrike_downloads/models/gs_furien_mod a dej tam obsah toho archivu

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Zdravim,
odpovedi byly dany, proto tema povazuji jako za vyresene. V pripade, ze by ti stale nebylo neco jasne, ozvi se do PM.
odpovedi byly dany, proto tema povazuji jako za vyresene. V pripade, ze by ti stale nebylo neco jasne, ozvi se do PM.
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1