• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
[vyřešeno] Problém s Cs1.6 (jméno/servery/podobně)
Ahoj nevíte co s tím? Už to je asi 2 měsíce skoro a každý den se mi mění jméno, servery se oddaly a sou tam španělský gajik servery a kámosovi se to už taky stalo ale přestalo mu to takže prosím moc mi poraďte začalo to tím že jsme s kámošem hráli cs1.6 a po dalším zapnutím se smazala historie takže nevíte co s tím???
Fotky mi nejdou poslat, ale určitě mám je ke stáhnutí: http://uloz.to/xkvrPcQo/problemy-rar

|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
[vyřešeno] Problém s Cs1.6 (jméno/servery/podobně)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s Cs1.6 (jméno/servery/podobně)
Jo a spraylog mi nejde vůbec změnit mám 1 stažený a spraylog výběr je prázdný jak vidíte na fotce Díky!
|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
Okay, mám:
Počítač
Windows 7
Nonsteam
--------------
Okay, ostatní mám. Díky!
Počítač
Windows 7
Nonsteam
--------------
Okay, ostatní mám. Díky!
|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
Zdar, postupuj podle tohoto návodu: pripojuje-porad-na-server-po-zapnuti-cs-t82277.html
Zahraniční servery ti obvykle změní celé nastavení CSka atd. doporučuji hrát na GS, tady se ti to nestane
Zahraniční servery ti obvykle změní celé nastavení CSka atd. doporučuji hrát na GS, tady se ti to nestane

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
No, zatím to de, ale skoušel sem i včera odinstalování/instalování a za den (to je dnes) to zase stejné jako pořád. Takže asi díky, ale nolock, kdyžtak zítra jestli to tam zase naskočí.
|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
No, a dnes když si chci uložit tam stáhnutý spraylog a pak to zase dělá ale jestli to není tím spraylogem tak to asi by ste měli mýt nějaký nejlepší návod na toto,,,,, no zkus si stáhnout spraylog na tomhle odkazu: https://www.gamesites.cz/soubor/1123-co ... spray-logo a ulož si ho do cs1.6 a jestli to ti taky bude dělat tak je to zahraniční protože je to sk a nějakej sk tam měl tyhle servery omg..... pokuď ti to nebude dělat tak zkus vyhledat ten návod protože u mě je něco špatně... Ještě nolock!
|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
Okay, vymazal sem všechny koncovky .cfg, ale pomohlo jen aby sem se při zapnutí nepřipojil na nějakej server, ale ty servery tam pořád mám. Tak skusím nějaký server přidat a vypnu cs1.6 pak zase zapnu a doufám jestli ten přidaný server nesmaže tak zatím pořád nolock kdyžtak ozvu se!
|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
Ok, smazat koncovky .cfg bez odinstalace taky nepomohlo. Co to sakra je za hru??!!
|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
Máš csko od gamesites nebo od nekoho jiného?
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Vymaž všetko zložky kde máš CSko a prosím ťa stiahni si všetko znova.. Na YT máš návod ako na spray logo nie všetky sprayloga idú..
Secret Supporter. PM ME
-
Dreamek - Zkušený
Vymaž úplne všetky súbory týkajúce sa CSka (riadne hru odinštaluj) a pokiaľ sa nachádzajú, tak vymaž aj súbory v registroch a následne hru opätovne nainštaluj z čistého zdroja.
-
Ticar - Amatér
No ale já nemůžu smazat celé csko to píše že... Já to smažu a pořád to nejde a píše tam že nejde smazat protože je něco spuštěné ale není spuštěné vůbec ne gsplay nemám spuštené ani java.exe to sem zavřel a ještě ani cs1.6 to je nějak divné....
|Wurb€nłeR°
-
G4J1k - Pokročilý
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3