Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

Prosba

Příspěvekod CoBrAssss6 » 12 lis 2015, 15:46

Dobrý deň.Ja by som vás chcel poprosiť o takú vec. Vlastne ja som to vtedy až tak moc neriešil ale teraz keď som to znovu zapol po dlhej dobe rád by som si znovu zahral a vlastne ide o to že ja som mal v tedy kúpené Extra Vip a vlastne mal som non-steamové csko. a potom som si kúpil steamové csko no a vlastne ako som si dával kód na potvrdenie vlastne toho EVip tak mi to dalo ban a keď som tam prišiel keď ban vypršal tak som to EVip už nemal a vlastne od vtedy už som csko jaksi moc nehral a tak . No a vlastne vy tam mate napísané že Vip aj EVip sú na vždy a tak dúfam ze mi pomôžete s tímto problémom .Ja kódy mám len nemám email kedže som tam dlho nebol tak sa zrušil.A vlastne písal som do Problémy s Vip a tam mi povedali že to mám napísať sem.Dúfam že pomôžete.Ďakujem.
CoBrAssss6
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Prosba

od Rumcajz » 12 lis 2015, 15:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Prosba

Příspěvekod Cobretti » 13 lis 2015, 01:46

Měl si napsat na email, čili [email protected].
Nicméně dle toho, co píšeš -
CoBrAssss6 píše:vlastne ako som si dával kód na potvrdenie vlastne toho EVip tak mi to dalo ban a keď som tam prišiel keď ban vypršal tak som to EVip už nemal

to znamená, že byli na serveru dva hráči se stejným kódem. Čili si dostal onen ban za zneužití podmínek a VIP ti bylo odebráno.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod WalkCZ » 16 lis 2015, 12:20

VIP ti bylo odebráno oprávěně.
Bylo ti jasně napsáno než VIP aktivuješ tak ho nemáš Nikomu dávat, tudíž ani na druhý steam učet. :-)
Veterání tajemník zombies.
WalkCZ
Mistr
Mistr

Příspěvekod LoveYou » 16 lis 2015, 13:27 VIP

WalkCZ píše:VIP ti bylo odebráno oprávěně.
Bylo ti jasně napsáno než VIP aktivuješ tak ho nemáš Nikomu dávat, tudíž ani na druhý steam učet. :-)

Když máš VIP na nonsteamu, a potom si koupíš steam, tak nevidím jediný problém si VIP přehodit.

Edit: Řeší se ve VIP PORADNĚ takže toto zamykám
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Gamesites.cz