Team Speak 3 na Linuxu

Příspěvekod Humor » 14 lis 2015, 19:37

Zdravím, mám Linux mint a jsem v něm začátečník. Nainstaloval jsem si Team Speak 3 a když chci aby se mi to otevřelo nejde to a když dám "otevřít s" tak mi to dá jenom LibreOffice Writer. Co má dělat?
S upřímností mnoho přátel nezískáš. Získáš s ní ale ty pravé. - John Lennon
Humor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Team Speak 3 na Linuxu

od Rumcajz » 14 lis 2015, 19:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Team Speak 3 na Linuxu

Příspěvekod Khertys » 14 lis 2015, 20:11 VIP

Ahoj, takze krok po kroku:

• mas stazeny TS ve slozce downloads, takze otevres terminal a musis se dostat z home adresare do downloads :arrow: cd Downloads
  • pak napises sudo su (bude to chtit root heslo, napises ho), dal napises sh a za to nazev toho teamspeak soboru (doporucuji napsat jen Team a dat pak TAB, dokonci se ti to samo)
  • extrahovani proklikas jako licencni podminky (pouzijes klavesu q k preskoceni)
  • ted bys mel mit ve slozce downloads slozku s teamspeakem, opet jako v prvnim kroku, pouzijes cd, abys do ni vesel (tentokrat s nazev teamspeak slozky [obet TAB])
  • pro spusteni tska v tehle fazi napises do konzole sh ts3 a pak opet tabulator, nazev souboru presne je nejak ts3_runscript.sh

Snad se ti to podari, kdybys mel dalsi dotazy, nevahej napsat.
Khertys
Hlavní Support
Hlavní Support

Re: Team Speak 3 na Linuxu

Příspěvekod Humor » 15 lis 2015, 10:56

Udělal jsem vše co tam bylo napsané ale když jsem napsla sh ts3 a stiskl tab ukázalo mi to ts3client_runscript.sh dal jsem enter a napsalo mi to: ts3client_runscript.sh: 14: ts3client_runscript.sh: ./ts3client_linux_x86: not found. Co mám dále dělat aby mi to fungovalo? Děkuji za odpověď

e.zima: Ak by tvoj problém naďalej pretrvával napíš mi SZ.

LOCK
S upřímností mnoho přátel nezískáš. Získáš s ní ale ty pravé. - John Lennon
Humor
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Vyriešené topicy