Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

opakované FK

Příspěvekod Nav1g » 10 lis 2015, 15:45

no tak chcel by som tu dať hrača menom SNo neskôr poskytnem aj spravy o ňom, mne osobne napriklad dal FK a napisal nemal si isť do streli pri čom on strielal na jedneho predomňou, potom sa to stalo druhy raz na druhe kolo nie že mi nedal VD ale zas mi dal FK za to že som bol pti šachte kde je ybraň no ta šachta nebola ani prerazena no jemu stačilo že som par metrov od nej dal mi fk vyhovoril sa že sme sa nemali hybať a keď simon povedal že sme sa mohli tak napisal že som porušil zakazy a pri tom mali sme čupieť divať sa do zeme a to som spravil, bol tam admin BoxoB ale ten to nevidel nemam mu to za zle no niektory hrači mi poradili nech ho dam na forko, chcel by som radu ako uskutočniť jeho ban
Nav1g
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

opakované FK

od Rumcajz » 10 lis 2015, 15:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: opakované FK/ JB1

Příspěvekod Nav1g » 10 lis 2015, 15:51

Nav1g píše:no tak chcel by som tu dať hrača menom SNo neskôr poskytnem aj spravy o ňom, mne osobne napriklad dal FK a napisal nemal si isť do streli pri čom on strielal na jedneho predomňou, potom sa to stalo druhy raz na druhe kolo nie že mi nedal VD ale zas mi dal FK za to že som bol pti šachte kde je ybraň no ta šachta nebola ani prerazena no jemu stačilo že som par metrov od nej dal mi fk vyhovoril sa že sme sa nemali hybať a keď simon povedal že sme sa mohli tak napisal že som porušil zakazy a pri tom mali sme čupieť divať sa do zeme a to som spravil, bol tam admin BoxoB ale ten to nevidel nemam mu to za zle no niektory hrači mi poradili nech ho dam na forko, chcel by som radu ako uskutočniť jeho ban
Nav1g
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: opakované FK

Příspěvekod JayoX » 11 lis 2015, 00:34 VIP

K zabanování je potřeba důkaz a hračovo ID. Vše máš ve vzoru vysvětleno.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: opakované FK

Příspěvekod SponErko » 16 lis 2015, 11:08 VIP

Mimo vzor, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na JailBreak Servery