• Stránka 1 z 1
Vip
Dobrý den, rád bych se zeptal na to když mi asi cca 2 roky zpět daly ban na vipko za multi jestli se to počítá i teď jako ban který by mě mohl nějak omezit v žádosti o práva ?
P.S. Dám vysvětlení jak se to vůbec stalo .. Měl jsem notebook a počítač a na obou jsem to Evip měl aktivované no a hrál jsem na ntb a když můj mladší bratr byl na počítači tak se připojil na ten server s tím jménem i aktivovaným EVIP takže to bylo takové nedorozumnění .. né že bych šířil své evip to bych neudělal.
Díky za odpověď
P.S. Dám vysvětlení jak se to vůbec stalo .. Měl jsem notebook a počítač a na obou jsem to Evip měl aktivované no a hrál jsem na ntb a když můj mladší bratr byl na počítači tak se připojil na ten server s tím jménem i aktivovaným EVIP takže to bylo takové nedorozumnění .. né že bych šířil své evip to bych neudělal.
Díky za odpověď
-
Jeza7 - Kolemjdoucí
Re: Vip
Jak máš v žádosti o práva, přestupky na gamesites, tak tam vše napiš, bude na HLSA jak to bude hodnotit .
Zamykám

nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1