• Stránka 1 z 1
zdravím
Nickname na serveru: *CanibaLL
Kde mám VIP: Dust2 only 1
Jak je VIP staré: to nwm neaky ten rok to bude
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: do včerejška
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Z ničeho nic mi přestalo fungovat VIP a nevím proč. Sice jsem si přečetl, že mám zopakovat postup z aktivačního emailu, ale i tak mi to nejde a nevím co mám dělat. Žádný ban, ani jiné porušení pravidel jsem neudělal, a tak bych rád požádal o pomoc. A dnes sem ho 2 krat aktivoval a stale mi to nejde
ten prvy krat mi to šlo .. to bylo kolem 14:32... a ted večer mi to nejde snazil som sa to aktivovat znovu... ale zbytocne
prosim o vyriesenie problemu
by *CanibaLL
Kde mám VIP: Dust2 only 1
Jak je VIP staré: to nwm neaky ten rok to bude
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: do včerejška
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano
Popis problému: Z ničeho nic mi přestalo fungovat VIP a nevím proč. Sice jsem si přečetl, že mám zopakovat postup z aktivačního emailu, ale i tak mi to nejde a nevím co mám dělat. Žádný ban, ani jiné porušení pravidel jsem neudělal, a tak bych rád požádal o pomoc. A dnes sem ho 2 krat aktivoval a stale mi to nejde

prosim o vyriesenie problemu
by *CanibaLL
-
Katana - Kolemjdoucí
Re: zdravím
Věděl někdo tvuj kod či email? Je možne že ti někdo vlezl na mail a vzal si ho.. (třeba kamarád) pokud nic stoho se nestalo napiš na email [email protected] tam ti poradí dostatečně
-
McKotzur - Zkušený
Kedže si si aktivoval svoj kod cez /aktivator ... tak ti musielo tam prist BUDE NEPLATNY KOD
alebo Ze mas ist REaktivovat VIP na EMAILI .
Takze It sa pozriet na E-mail ci ti tam nieco neprislo z Gamesites .. Ked nie tak potom musel niekto vyuzit tvoj kod (Niekomu si ho pozical) .. a to sa automaticky zablokuje ..
alebo Ze mas ist REaktivovat VIP na EMAILI .
Takze It sa pozriet na E-mail ci ti tam nieco neprislo z Gamesites .. Ked nie tak potom musel niekto vyuzit tvoj kod (Niekomu si ho pozical) .. a to sa automaticky zablokuje ..
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
Aha Radq,
1. Proč to ,,LOCK"uješ i když na to nemáš práva?
2. Proč by tebe měl kontaktovat když mu to nepůjde když nejsi admin ani vip/evip support?
3. V tom lockujícím příspěvku jsi mu nedal odkaz na svůj profil nýbrž prázdnou zprávu k odeslání, k čemu mu to je?
4. O tom jestli je to vyřešené vždy posoudí kompetentní osoba (Lulka, Kavik Dwandy atd.) né ty.
Prosím příště nedělej a nepiš takové blbosti, potom budeš za hlupáka.
1. Proč to ,,LOCK"uješ i když na to nemáš práva?
2. Proč by tebe měl kontaktovat když mu to nepůjde když nejsi admin ani vip/evip support?
3. V tom lockujícím příspěvku jsi mu nedal odkaz na svůj profil nýbrž prázdnou zprávu k odeslání, k čemu mu to je?
4. O tom jestli je to vyřešené vždy posoudí kompetentní osoba (Lulka, Kavik Dwandy atd.) né ty.
Prosím příště nedělej a nepiš takové blbosti, potom budeš za hlupáka.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Napiš na email [email protected], popiš problém a připiš aktivační kód.
Lock.
Lock.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1