• Stránka 1 z 1
PC
Zdravím , nedávno som si kúpil ALZA RARE BY ESUBA , som nadmieru spokojný , ale je tu jedná malá chyba.
Viem že mi s tým v Alze nepomôžu tak idem na net.
Chcem si kupiť Witchera 3 , ale prve si to chcem stiahnuť cez torrent (chcem vedieť či mi to vôbec pôjde) , tak si niekde stiahnem torrent a keď sa začína inštalácia tak mi zrazu vyhodí chyba "The system error cannot find the path!.
Mam widnows desinu , takže neviem.
A tam mi to nechce stiahnuť žiadny torrent.
A mam taktiež aj ďalšiu chybu.
Keď zapnem Battle.net a chcem sa prihlásiť tak zadám email a heslo a keď dám enter , tak vyskočí "Could not log in to the Battle.net service."
Prosím , poradí mi niekto?
Viem že mi s tým v Alze nepomôžu tak idem na net.
Chcem si kupiť Witchera 3 , ale prve si to chcem stiahnuť cez torrent (chcem vedieť či mi to vôbec pôjde) , tak si niekde stiahnem torrent a keď sa začína inštalácia tak mi zrazu vyhodí chyba "The system error cannot find the path!.
Mam widnows desinu , takže neviem.
A tam mi to nechce stiahnuť žiadny torrent.
A mam taktiež aj ďalšiu chybu.
Keď zapnem Battle.net a chcem sa prihlásiť tak zadám email a heslo a keď dám enter , tak vyskočí "Could not log in to the Battle.net service."
Prosím , poradí mi niekto?
- TheTominoSK
- Amatér
Re: PC
Mno takže, cez torrent som nikdy nesťahoval, ale ten počítač čo máš by ti mal Witchera v pohode utiahnuť (no aspoň podla parametrov hry)
e. FatalWiruS: Poslední větu jsem odstranil, protože je to blbost. Pokud tam má účet, tak proč se registrovat znova ??
e. FatalWiruS: Poslední větu jsem odstranil, protože je to blbost. Pokud tam má účet, tak proč se registrovat znova ??

„Najväčšiu chybu, krorú v živote môžeš urobíť, je báť sa toho, že nejakú urobíš.”
-
Unknownko9 - Zkušený
Mám pár tipů pro tebe:
Zkus a dej vědět.
- Zkus aktualizovat grafické ovladače. Pokud bys nevěděl jak, dodám tutoriál.
- Battle.net zkus přeinstalovat
- Když si počítač koupil, byl už tam předinstalovaný win 10 ?
Zkus a dej vědět.
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
Problém číslo 1. vyriešený. lukixd ak chceš vedieť , napis do PM. A ano mal som tam už predinstalovany Windows 10 64-bit. Skusim preinstalovat teda ten battle net. Ozvem sa nabudúce.
- TheTominoSK
- Amatér
• Stránka 1 z 1