• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Nucené bindy?
Vaša mašina: ntb
- Operačný systém: w8
- Verzia hry: Nonsteam z GS launcheru
- Kedy sa problém začal prejavovať: Jednou mě to přehodilo na nějaký server a od té doby to jede..
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém:
Takže.. Nedávno jsem po dlouhé době začal zase hrát CSko, hned jsem zašel na GS.. Po asi 2 dnech hraní mě to přehodilo po zmáčknutí nějaký klávesy na nějaký server typu "Romania Master Server" asi se 30 lidma.. Od té doby např. při hraní Furienu cokoliv zmáčku tak mě to přehodí na nějaký server... Samozřejmě unbindall jsem (dokonce i vícekrát) zkoušel a stále nic..
Dokážete mi někdo pomoci?..
- Operačný systém: w8
- Verzia hry: Nonsteam z GS launcheru
- Kedy sa problém začal prejavovať: Jednou mě to přehodilo na nějaký server a od té doby to jede..
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém:
Takže.. Nedávno jsem po dlouhé době začal zase hrát CSko, hned jsem zašel na GS.. Po asi 2 dnech hraní mě to přehodilo po zmáčknutí nějaký klávesy na nějaký server typu "Romania Master Server" asi se 30 lidma.. Od té doby např. při hraní Furienu cokoliv zmáčku tak mě to přehodí na nějaký server... Samozřejmě unbindall jsem (dokonce i vícekrát) zkoušel a stále nic..
Dokážete mi někdo pomoci?..
- iamunicorn
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Nucené bindy?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nucené bindy?
No to spis vypada ze ti zahranicni server znicil csko. Stahni si od nas csko znovu melo by to byt ok
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Mne robilo csko presne to isté. Skús ešte normálne v nastaveniach Klávesnica
Obnovit výchozí nastavení alebo ako to tam je.
Hneď ako som to urobil začalo to fungovať. Poprípade si skús na všetko dať bind a potom to unbindnúť..
Keď nepomôže ani to asi to bude tým cskom..

Hneď ako som to urobil začalo to fungovať. Poprípade si skús na všetko dať bind a potom to unbindnúť..
Keď nepomôže ani to asi to bude tým cskom..

„Najväčšiu chybu, krorú v živote môžeš urobíť, je báť sa toho, že nejakú urobíš.”
-
Unknownko9 - Zkušený
Přeinstaluj celé CS 1.6. Případne vymaž config.
EX - Minecraft Support
EX - PC Support
EX - PC Support
-
MajorGames4 - Mistr
Neaktivní, zamykám
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1