• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o Akademika-Furien 1
Zdravím all
Chtěl bych požádat o práva ma Furien 1 .
1. Můj nick ve hře: GT^ LittlePony
2. Nick na forum: LitllePony
3. Profil na fůrum: ucp.php
4. Věk: 16 (1.10.1999)
5. Steam Nick: LongShot44
6.Steam ID: STEAM_0:VALVE_0:0:145024540 pokud by ste nenašli rád si vás přidám (mám trošku potíže ze steamem)
7.Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=44218
8. Sekce kde chci akademika: Furien 1 (mimochodem sem tam Vip)
9. Nějaký Bany nebo prohřešky: tak 2 bany na 30min za kemp -_- ale ten druhý byl dost zbytečný ale nebudem rozebýrat neměl sem kempit
Jinak občas mi něco ujede např.lama ale to už se neopakuje hodně sem se polebšil býval sem horší musím uznat :/
10. Něco o sobě: Čauvec all .Moje pravý jméno je Dominik je mi 16 let jak už sem zmin'oval . Pocházím z málého městečka Jménem Březnice (Středočeský Kraj) Takže už je jasné že sem Čech . Rád hraji Fotbal hraju ho už nejmín' 9 let samozřejmě závodně dokonce hraju za 2 tými ale už budu muset hrát jen za jeden
. Rád chodím do kina hlavně na horory to je vždy nej prdel
. Chodím také rád jen tak prostě dělat s kámošema ven bordel je to tak bordel sranda musí být no ne
. Dále na Pc hraji:Fifu ,PES,STWOR, A hlavně cs to vše bych omezil kdybich dostal práva a soustředil se hlavně na server . A jinak sem hodně aktivní na skype a tsku 3 ale dávám přednost skype .
11. Proč chci být Akademik: Akademik se chci stát z důvodu prostého asi to je ohraný ale co
Protože mě to jednoduše baví dělat pořádek a prostě na takových to serverech by ten pořádek měl být :/. Hlavně nikdy bych neřekl že zrovna Furieny si oblíbým ted' je na gamesites hraju prostě každý den
Na to že Furieny sem dříve vůbec nehrál si myslím že sem docela dobrý . Jinak bych chtěl zamezit u hrůčů aby nekmpil bohužel stim mám skušenosti :/ dále pak a aby nevyužívali textury. myslím si že bych se o ty to hráče dokázal postarat a srovnat je aby ty to věci už nědělali a začali hrát fér
Ni nic to je vše . Děkji že si přečtete žádost a doufám že mě aspon' trošku zvážíte
(Omlouvám si případně za gramatické chyby )

1. Můj nick ve hře: GT^ LittlePony
2. Nick na forum: LitllePony
3. Profil na fůrum: ucp.php
4. Věk: 16 (1.10.1999)
5. Steam Nick: LongShot44
6.Steam ID: STEAM_0:VALVE_0:0:145024540 pokud by ste nenašli rád si vás přidám (mám trošku potíže ze steamem)
7.Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=44218
8. Sekce kde chci akademika: Furien 1 (mimochodem sem tam Vip)
9. Nějaký Bany nebo prohřešky: tak 2 bany na 30min za kemp -_- ale ten druhý byl dost zbytečný ale nebudem rozebýrat neměl sem kempit

10. Něco o sobě: Čauvec all .Moje pravý jméno je Dominik je mi 16 let jak už sem zmin'oval . Pocházím z málého městečka Jménem Březnice (Středočeský Kraj) Takže už je jasné že sem Čech . Rád hraji Fotbal hraju ho už nejmín' 9 let samozřejmě závodně dokonce hraju za 2 tými ale už budu muset hrát jen za jeden

11. Proč chci být Akademik: Akademik se chci stát z důvodu prostého asi to je ohraný ale co

Ni nic to je vše . Děkji že si přečtete žádost a doufám že mě aspon' trošku zvážíte

LittlePony Forever !!!
Furien 1 EVIP !!!
Jailbreak 1 VIP !!!
I'ts over
Furien 1 EVIP !!!
Jailbreak 1 VIP !!!
I'ts over
-
LitllePony - Amatér
[Zamítnuto] Žádost o Akademika-Furien 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-