[Zamítnuto] Žádost o Akademika-Furien 1

Příspěvekod LitllePony » 11 lis 2015, 23:09

Zdravím all :) Chtěl bych požádat o práva ma Furien 1 .

1. Můj nick ve hře: GT^ LittlePony

2. Nick na forum: LitllePony

3. Profil na fůrum: ucp.php

4. Věk: 16 (1.10.1999)

5. Steam Nick: LongShot44

6.Steam ID: STEAM_0:VALVE_0:0:145024540 pokud by ste nenašli rád si vás přidám (mám trošku potíže ze steamem)

7.Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=44218

8. Sekce kde chci akademika: Furien 1 (mimochodem sem tam Vip)

9. Nějaký Bany nebo prohřešky: tak 2 bany na 30min za kemp -_- ale ten druhý byl dost zbytečný ale nebudem rozebýrat neměl sem kempit :) Jinak občas mi něco ujede např.lama ale to už se neopakuje hodně sem se polebšil býval sem horší musím uznat :/

10. Něco o sobě: Čauvec all .Moje pravý jméno je Dominik je mi 16 let jak už sem zmin'oval . Pocházím z málého městečka Jménem Březnice (Středočeský Kraj) Takže už je jasné že sem Čech . Rád hraji Fotbal hraju ho už nejmín' 9 let samozřejmě závodně dokonce hraju za 2 tými ale už budu muset hrát jen za jeden :( . Rád chodím do kina hlavně na horory to je vždy nej prdel :D . Chodím také rád jen tak prostě dělat s kámošema ven bordel je to tak bordel sranda musí být no ne :). Dále na Pc hraji:Fifu ,PES,STWOR, A hlavně cs to vše bych omezil kdybich dostal práva a soustředil se hlavně na server . A jinak sem hodně aktivní na skype a tsku 3 ale dávám přednost skype .

11. Proč chci být Akademik: Akademik se chci stát z důvodu prostého asi to je ohraný ale co :D Protože mě to jednoduše baví dělat pořádek a prostě na takových to serverech by ten pořádek měl být :/. Hlavně nikdy bych neřekl že zrovna Furieny si oblíbým ted' je na gamesites hraju prostě každý den :) Na to že Furieny sem dříve vůbec nehrál si myslím že sem docela dobrý . Jinak bych chtěl zamezit u hrůčů aby nekmpil bohužel stim mám skušenosti :/ dále pak a aby nevyužívali textury. myslím si že bych se o ty to hráče dokázal postarat a srovnat je aby ty to věci už nědělali a začali hrát fér

Ni nic to je vše . Děkji že si přečtete žádost a doufám že mě aspon' trošku zvážíte :) (Omlouvám si případně za gramatické chyby )
LittlePony Forever !!!
Furien 1 EVIP !!!
Jailbreak 1 VIP !!!
I'ts over
LitllePony
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Žádost o Akademika-Furien 1

od Rumcajz » 11 lis 2015, 23:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz