• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Problém s načítáním serverů
Zdravím,
připojil jsem se na nějaký ruský server, který podle mého může za následující problémy. Zmizly mě servery od Gamesites a nejsou ani ve favorites. Při hledání mě to najde jen cca 27 serverů a ve favorites jich je 20 které vůbec neznám(Gametracker.rs). Při zapnutí cska mě to připojuje na neznámý server. Zkoušel jsem přidat IP adresu od gamesites a sem tam mě csko spadlo. Navíc mě ten server zmizl. A pořád dokola a dokola.
Problém jsem zkoušel řešit následovně.
Odstranit vše co má s cskem společného do posledního souboru, znovu nainstalovat a spustit. Projeté antivirákem a zkontrolované soubory jestli nějaké nepřebývají podle různých návodů atd.. Jediné čeho jsem si všimnul je složka s configem ve které zmizly 3 soubory a zbyl mě tam jen jeden rev_ServerBrowser.vdf. (C:\Documents and Settings\Janek\Counter-Strike 1.6\config).
Co vím tak tam mají být 4.
Nevím co dál, jedině co vím že by pomohlo je naformátovat a přeinstalovat hadr. No to určitě kvůli csku
Prosím o pomoc. Předem díky.
připojil jsem se na nějaký ruský server, který podle mého může za následující problémy. Zmizly mě servery od Gamesites a nejsou ani ve favorites. Při hledání mě to najde jen cca 27 serverů a ve favorites jich je 20 které vůbec neznám(Gametracker.rs). Při zapnutí cska mě to připojuje na neznámý server. Zkoušel jsem přidat IP adresu od gamesites a sem tam mě csko spadlo. Navíc mě ten server zmizl. A pořád dokola a dokola.
Problém jsem zkoušel řešit následovně.
Odstranit vše co má s cskem společného do posledního souboru, znovu nainstalovat a spustit. Projeté antivirákem a zkontrolované soubory jestli nějaké nepřebývají podle různých návodů atd.. Jediné čeho jsem si všimnul je složka s configem ve které zmizly 3 soubory a zbyl mě tam jen jeden rev_ServerBrowser.vdf. (C:\Documents and Settings\Janek\Counter-Strike 1.6\config).
Co vím tak tam mají být 4.
Nevím co dál, jedině co vím že by pomohlo je naformátovat a přeinstalovat hadr. No to určitě kvůli csku

Prosím o pomoc. Předem díky.
- Aletak
- Kolemjdoucí
[vyřešeno]Problém s načítáním serverů
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s načítáním serverů
Ahoj. Ak si dobre pamätám tak som zažil niečo podobné kedysi dávno. Neviem ako som to riešil ale tak skús stiahnuť nový cfg z netu a nahradiť ho tým co máš teraz. 

-
Erik - Kolemjdoucí
Erik píše:Ahoj. Ak si dobre pamätám tak som zažil niečo podobné kedysi dávno. Neviem ako som to riešil ale tak skús stiahnuť nový cfg z netu a nahradiť ho tým co máš teraz.
Psal jsem co jsem zkoušel

- Aletak
- Kolemjdoucí
Ahoj
Môžno máš v PC vír ktorý si si môžno stiahol z cska skús sa nato pozrieť
Môžno máš v PC vír ktorý si si môžno stiahol z cska skús sa nato pozrieť

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Mám tu jedno možné řešení, tak uvidíme:
Pokud by to i nadále nefugovalo, mám tu jedno „provizorní“ řešení. Klikni pravým na složku s CSkem -> Vlastnosti -> Na kartě Zabezpečení klikni na položku SYSTEM, klikni na Upravit a u všeho zaškrtni Odepřít, klikni na Použít a OK. To samé udělej i u Administrators, Users a tvého účtu
- Smaž složku s CS, i to v dokumentech prostě vše, o čem víš.
- Zmáčkni Start+R , vyjede ti taková tabulka, do ní napiš appdata.
- Jdi do složky Local a podívej se (popř. napiš do vyhledávacího pole vpravo nahoře) po souborech z CS. Jestli nějaké najdeš, smaž je.
- Podívej se klidně i do složek LocalLow a Roaming.
- Znovu zmáčkni Start+R, tentokrát tam ale napiš regedit. Vyber možnost Ano.
- Jdi do složky (v tom registru) HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE a smaž složku Valve (popř. složku s názvem Counter-Strike nebo jménem toho serveru). Obrázek ZDE
- To samé udělej ve složce HKEY_CURRENT_USER -> Software. Obrázek ZDE
- Teď Editor registru zavři a nainstaluj CS. Nejlepší by bylo ho dát do úplně jiné složky (klidně i na Plochu).
Pokud by to i nadále nefugovalo, mám tu jedno „provizorní“ řešení. Klikni pravým na složku s CSkem -> Vlastnosti -> Na kartě Zabezpečení klikni na položku SYSTEM, klikni na Upravit a u všeho zaškrtni Odepřít, klikni na Použít a OK. To samé udělej i u Administrators, Users a tvého účtu

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Nebudu psát nesmyslné příspěvky.
-
Jeza7 - Kolemjdoucí
KubLama píše:Mám tu jedno možné řešení, tak uvidíme:
- Smaž složku s CS, i to v dokumentech prostě vše, o čem víš.
- Zmáčkni Start+R , vyjede ti taková tabulka, do ní napiš appdata.
- Jdi do složky Local a podívej se (popř. napiš do vyhledávacího pole vpravo nahoře) po souborech z CS. Jestli nějaké najdeš, smaž je.
- Podívej se klidně i do složek LocalLow a Roaming.
- Znovu zmáčkni Start+R, tentokrát tam ale napiš regedit. Vyber možnost Ano.
- Jdi do složky (v tom registru) HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE a smaž složku Valve (popř. složku s názvem Counter-Strike nebo jménem toho serveru). Obrázek ZDE
- To samé udělej ve složce HKEY_CURRENT_USER -> Software. Obrázek ZDE
- Teď Editor registru zavři a nainstaluj CS. Nejlepší by bylo ho dát do úplně jiné složky (klidně i na Plochu).
Thankx a lot madafakazzz!!!!! Zatím ok
- Aletak
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1