• Stránka 1 z 1
Evip
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jestli by mi nějaký admin nemohl poslat setinfo soukromkou na evip, které mám na svůj nick HIMMEL HERR GOTT. Dostal jsem ho za adminování, akorát jsem dlouho nehrál, tak ho již v configu nemám ( asi reinstall). Whoik už mi ho jednou posílal, avšak jak říkám, je to nějaký ten pátek... Děkuji.
- Amudarja
- Kolemjdoucí
Re: Evip
Ahoj,
myslím si, že tohle je tvá blbost, ale pokud ti to Who - ik už jednou posílal tak si nemyslím že to udělá znovu, pokud jsi udělal reinstall tak je to jen tvá blbost a tím pádem se asi toho setinfa nedočkáš, třeba se pletu, ale je to jen můj názor na to. Stalo jsem mi to samé a odpověď na to byla že je to má blbost.
myslím si, že tohle je tvá blbost, ale pokud ti to Who - ik už jednou posílal tak si nemyslím že to udělá znovu, pokud jsi udělal reinstall tak je to jen tvá blbost a tím pádem se asi toho setinfa nedočkáš, třeba se pletu, ale je to jen můj názor na to. Stalo jsem mi to samé a odpověď na to byla že je to má blbost.
-
predator3 - Kolemjdoucí
Re: Evip
Cau, na EVIP muzes mit uz jakykoliv nick.. Nepotrbeujes ani to setinfo, staci ten kod co tam je
Napises ve hre /aktivator a vlozis tam ten KOD, jestli nemas ani ten kod a jak pises ze ti ho Who daval, tak to si musis vyridit ty s nim

[Prispevky] 700 - 21.06.2016
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
ex CS:GO Admin,
ex CS1.6 Admin,
-
JeffCzechGS - Profesionál
• Stránka 1 z 1