• Stránka 1 z 1
SMS-vip aktivace-nic nepřišlo
Zdravím, před chvílí jsem poslal 2x SMS pro aktivaci ve tvaru GAMS 4 na 9033399 (CZ) ale nepřišla mi žádná zpětná vazba ani kod ani žádná zpráva, chci tedy vědět zda-li by na to někdo mohl kouknout, platba šla z čísla: +420******083 a bylo to dnes v 15:01 přes sms. A ano premium SMS mám zaktivované a mám paušál takže to nemůže být nedostatkem kreditu tudíž je chyba na vaší straně, prosil bych o zkontrolování vaší "databáze" jak to teda vypadá a pokud by šlo tak spíš kdyby bylo třeba něco řešit tak tady přez PMky nebo na TSku nebo v tomto vlákně než to řešit přez email vzhledem k tomu že na emailu se jednak dlouho čeká a navíc ho nerad používám. Díky za co nejrychlejší vyřešení.
Naposledy upravil ViktorOnlyJB dne 09 led 2018, 11:26, celkově upraveno 1
Důvod: Cenzura tel. čísla na žádost žadatele k ochraně soukromí
Důvod: Cenzura tel. čísla na žádost žadatele k ochraně soukromí

-
SieurDesto - Mistr Yoda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Už mi to přišlo, můžete lock.
PS: V těch informacích když dávám /vip máte napsáno že kod přijde ihned po odeslání 2 SMS po sobě ale ihned to nebylo tak by možná bylo fajn napsat že třeba to dojde do 24 hodin aby hráč jako např. já neočekával že ten kod bude mít vzápětí 5 minut.
PS: V těch informacích když dávám /vip máte napsáno že kod přijde ihned po odeslání 2 SMS po sobě ale ihned to nebylo tak by možná bylo fajn napsat že třeba to dojde do 24 hodin aby hráč jako např. já neočekával že ten kod bude mít vzápětí 5 minut.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Za normálních okolností přijde ihned, nyní nastala chyba a proto ti přišel později.
Lock.
Lock.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1