• Stránka 1 z 1
Problém s bz po vyléčení..
Dobrý večer all.. jsem zm, na zemi leží bz a poblíž jsou nějaké zm a podotýkám (nemaji protekci těsně po narození, ani 2s protekce od healera při léčení a vyléčení 1000hp taky nepoužili) takže dám si T-virus seberu bz instinktivně z ní okamžitě vystřelím, abych se zbavil zm co jsou poblíž cca 2-4m vzdálené.. bývávalo to tak, že jsem je zabil a nebo jim ubral hafo hp a pak je rychle dorazil nějakou gunou a běžel dále.. jenže poslední dobou se mi stává, že ta bz jim neubere ani 1hp, zm mě opět nakazí a když vidím jeho hp, tak jsem mu ubral max něco tou gunou bz ani ťuk. Nejsem jediný komu se to děje.. helpne mi s tím někdo? nějaký bug či co? Dík za odpovědi
Suchý listí, prdel čistí
-
Mac22 - Amatér
Problém s bz po vyléčení..
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problém s bz po vyléčení..
Nahraj demo a pošli ho sem protože to co se ti stává se mi nikdy nestalo.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Máš pravdu nejsi jediný komu se to stalo poprvé ani naposled. I mě se to stává občas je to prostě obyčejný "bug"
který jsem nikdy moc neřešil ani mě to netrápilo ale v tu chvíli mě to naštvalo "proč jsem je nezabil"... Asi tak nějak
který jsem nikdy moc neřešil ani mě to netrápilo ale v tu chvíli mě to naštvalo "proč jsem je nezabil"... Asi tak nějak

Veterání tajemník zombies.
-
WalkCZ - Mistr
• Stránka 1 z 1